Thumbnail
Ζητάς δουλειά; Ψάχνεις εργαζόμενο; Ο πιο εύκολος τρόπος εύρεσης εργασίας

http://www.proson.gr/

Το www.proson.gr αναβαθμίστηκε και προσφέρει νέες υπηρεσίες εντελώς δωρεάν.

Δύο είναι οι καινοτομίες που καθιέρωσε.

1.Όποιος αναζητά εργασία μπορεί να φτιάξει το δικό του προφίλ, με τα στοιχεία του, τα ενδιαφέροντά του και τις κατηγορίες εργασίας που αναζητά, καθώς και την περιοχή / πόλη που επιθυμεί να εργαστεί. Με αυτόν τον τρόπο ο εργοδότης μπορεί να αναζητήσει μέσα από μία μεγάλη δεξαμενη βιογραφικών αυτόν που θέλει να προσλάβει.

http://www.proson.gr/

Μπορείτε να αναρτήσετε και τη φωτογραφία σας και το βιογραφικό σας σε pdf ή σε word (κάποιες μικρές λεπτομέρειες επεξεργάζονται τώρα οι τεχνικοί και όλα θα τελειοποιηθούν)

Μόλις γίνετε μέλος η σελίδα του Proson.gr θα ανοίγει καλωσορίζοντάς σας και αρχικά θα εμφανίζει ΜΟΝΟ αγγελίες για ειδικότητες που έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον. Στη συνέχεια θα υπάρχει η ροή των αγγελιών που αναρτώνται στο proson.gr

Στην κεντρική σελίδα πάνω δεξιά θα δείτε την φράση "εγραφή εργαζομένου" πατήστε το και ακολουθήστε τις οδηγίες. Είναι πανεύκολο.

2.Όποιος είναι εργοδότης και θέλει να τον βρουν οι εργαζόμενοι αλλά και να έχει πρόσβαση στη μεγάλη βάση των βιογραφικών αλλά και να αναρτήσει εντελώς δωρεάν την αγγελία του μπορεί να το κάνει. 

Στην κεντρική σελίδα πάνω δεξια υπάρχει η φράση "εγγραφή εργοδότη", πατήστε το και ακολουθήστε τα βήματα. Το μόνο που θα πρέπει να περιμένετε είναι η έγγρισή μας για την εγγραφή σας για την αποφυγή κακόβουλων αναρτήσεων.

Μετά την έγκριση θα μπορέσετε να αναρτήσετε την αγγελία σας και να δείτε ποιοι πληρούν τα κριτήρια που θέλετε εσείς για τη θέση που προσφέρετε αλλά και να έρθουν σε άμεση επαφή οι εργαζόμενοι με εσάς.

http://www.proson.gr/

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα