Thumbnail
Κυριακή (22/05) στις 11:00 το πρω, διαδραστικό κουκλοθέατρο "Φτου Ξελευτερία"

Μια διαφορετική εκδήλωση οργανώνεται στη Δάφνη την Κυριακή 22 Ιουνίου, το πρωί από επτά καταστήματα  στον Πεζόδρομο Σοφ Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου κοντά στον Σταθμό του ΜΕΤΡΟ.

Η εκδήλωση που είναι η δεύτερη μετά την επιτυχημένη αντίστοιχη της 1ης Ιουνίου ξεκινάει την Κυριακή στις 11:00 το πρωί με το διαδραστικό κουκλοθέατρο "Φτου Ξελευτερία". Η παράσταση τελειώνει στις 1 το μεσημέρι και ακολουθούν παιχνίδια με τον Σταμάτη και τους βοηθούς του μέχρι περίπου τις 2 το μεσημέρι.

Τα καταστήματα που θα συμμετάσχουν σ' αυτή είναι τα τρία πρώτα που διοργάνωσαν και την πρώτη εκδήλωση την 1η Ιουνίου και τώρα προστέθηκαν ακόμη τέσσερα με αυξανόμενο ταυτόχρονο ενδιαφέρον της τοπικής αγοράς και των τοπικών επαγγελματιών. Η ακριβής διεύθυνση της εκδήλωσης είναι Πεζόδρομος Σοφοκλή Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου πολύ κοντά στο ΜΕΤΡΟ Δάφνης.

Την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου τα τρία μαγαζιά της περιοχής, Αερικό, στο Δαφνί και Spoiled bar, ένωσαν τις δυνάμεις του για ένα μουσικό street event με live swing μουσική από τους «Je Swing», με ορχηστρικές διασκευές και μαθήματα Swing και Rock n' Roll από την ομάδα Jump & Jive Athens Swing team, καθώς και σπέσιαλ τιμές (κρασί €1,5, μπύρα €2,5 και μοχίτο €4,5).

Θα συμμετάσχουν ακόμη η ψησταριά "Η Πίτα του Μερακλή", το περίπτερο επί της Σοφ. Βενιζέλου, tο στούντιο τατουάζ επί της Σοφ. Βενιζέλου "No School"  και το Φωτογραφίο "Studio Fasma".

Σχεδόν όλα τα μαγαζιά που συμμετέχουν στα έξοδα θα έχουν βάλει προσφορές μέχρι τις 16:00 για αυτό και κάποιοι που δεν θα έχουν κουραστεί μπορούν να κάτσουν να πιουν έναν καφέ, ή να φάνε κάτι. Κάποια από τα μαγαζιά θα βάλουν άλλο τον καφέ, άλλος την μπύρα, άλλος μεζέ με κρασί και το περίπτερο κάποια διάφορα προϊόντα πχ παιδικοί χυμοί ή κάτι άλλο…

Πηγή: topontiki.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

patra_ksilodarmos
Πάτρα: «Αθώος τσακωμός παιδιών» λέει ο πατέρας του παιδιού που χτύπησε τον 9χρονο
«Άλλος επεξεργάστηκε το βίντεο και έγραψε υπότιτλους», λέει ο πατέρας του 7χρονου που ξυλοκόπησε 9χρονο
Πάτρα: «Αθώος τσακωμός παιδιών» λέει ο πατέρας του παιδιού που χτύπησε τον 9χρονο