Thumbnail
Οι επιφυλάξεις για τη συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλάζουν τη στρατηγική της Αγίου

Ανατροπή είχαμε στην αρχική εισήγηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής. Αρχικά ο κ. Κουβέλης, κάλεσε τους βουλευτές του κόμματός του να συμφωνήσουν στο αίτημα διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ» που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τις επιφυλάξεις που διατυπώθηκαν για τη συμπόρευση της Αγίου Κωνσταντίνου με την Κουμουνδούρου, η ΔΗΜΑΡ προσανατολίζεται στην κατάθεση δικής της πρότασης, για δημοψήφισμα σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της «μικρής ΔΕΗ».

Ο πρόεδρος του κόμματος στην εισήγησή του, εξέφρασε τη ρητή επισήμανση ότι η Αγίου Κωνσταντίνου είναι υπέρ της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας και ότι η στάση της, δεν έχει καμία σχέση με προεδρική εκλογή.
Στις 18:00 το απόγευμα ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σχετικά με το ζήτημα.

Η πλειοψηφία των παριστάμενων στελεχών τάχθηκε υπέρ της θέσης Κουβέλη. Επιφυλάξεις διατύπωσαν ορισμένοι βουλευτές και στελέχη του κόμματος μεταξύ των οποίων και ο Σπύρος Λυκούδης. Τη διαφωνία του έχει εκφράσει δημοσίως, ο Γρήγορης Ψαριανός.

Πηγή: efsyn.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 7/6 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Aircondition
Ανακαλούνται 1,7 εκατ. κλιματιστικά Midea – Κίνδυνος από ανάπτυξη επικίνδυνων βακτηρίων και μούχλας
Η Midea ανακαλεί 1,7 εκατ. κλιματιστικά λόγω κινδύνου για την υγεία από συσσώρευση μούχλας – Ποια μοντέλα επηρεάζονται, τι πρέπει να κάνουν οι...
Ανακαλούνται 1,7 εκατ. κλιματιστικά Midea – Κίνδυνος από ανάπτυξη επικίνδυνων βακτηρίων και μούχλας
mitsotakis
Μητσοτάκης: Νέες παρεμβάσεις σε Πανεπιστήμια και σχολεία - Έμφαση στην αξιολόγηση
Από τη θωράκιση των ΑΕΙ απέναντι στη βία έως την εκτεταμένη ανακαίνιση σχολείων και τη νομοθεσία για τις παραβατικές συμπεριφορές
Μητσοτάκης: Νέες παρεμβάσεις σε Πανεπιστήμια και σχολεία - Έμφαση στην αξιολόγηση
kyriakosmitsotakis
Κυριάκος Μητσοτάκης: Για να αλλάξει πραγματικά το Δημόσιο, χρειάζεται μέτρηση, αξιολόγηση και συνέπεια.
Κυριάκος Μητσοτάκης-υπάλληλoι δημοσίου: Λιγότερο από 1 στους 10 αξιολογήθηκαν ως υψηλής απόδοσης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Για να αλλάξει πραγματικά το Δημόσιο, χρειάζεται μέτρηση, αξιολόγηση και συνέπεια.
σπίτι
Αυτή η συσκευή στο σπίτι «καίει» όσο 65 ψυγεία – Τι φταίει και πώς να μειώσετε το κόστος
Ποια συσκευή αναδεικνύεται σε «πρωταθλήτρια» κατανάλωσης ενέργειας - Τι πρέπει να ξέρετε για να περιορίσετε τις απώλειες στον λογαριασμό ρεύματος.
Αυτή η συσκευή στο σπίτι «καίει» όσο 65 ψυγεία – Τι φταίει και πώς να μειώσετε το κόστος