Thumbnail
Μέχρι 4/2 οι αιτήσεις των καθηγητών σε διαθεσιμότητα

Σε συνέχεια της διευκρίνισης που δόθηκε επί της υπ’αριθμ.ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/Δ/10/οικ.22738/19.8.2013 εγκυκλίου με θέμα «Καθορισμός της διαδικασίας επιλογής των προς μετάταξη ή μεταφορά υπαλλήλων, των κριτηρίων επιλογής και κατάταξης τους καθώς και του τρόπου μοριοδότησής τους» αναφορικά με τη μοριοδότηση του δεύτερου τίτλου σπουδών και συγκεκριμένα ότι «ως δεύτερος τίτλος σπουδών νοείται ο τίτλος ίδιας κατηγορίας με τον βασικό τίτλο σπουδών αλλά όπως είναι αυτονόητο και ανώτερης» Β. της τροποποίησης της 22274/9.8.2013 (ΦΕΚ 1992/β/14.8.2013) απόφασης του Υπουργού ΔΜΗΔ όσον αφορά τα βαθμολογούμενα κριτήρια για τις κατηγορίες προσωπικού ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ (ΦΕΚ 44 Β΄) καλούνται οι φορείς προέλευσης να προβούν στις

ακόλουθες ενέργειες :

1.Για την Ανακοίνωση 5/2013. Οι πιστοποιημένοι χρήστες των φορέων προέλευσης παρακαλούνται να εισέλθουν εκ νέου στην εφαρμογή του ΑΣΕΠ προκειμένου (εφόσον αποδεικνύονται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά) να συμπληρώσουν για τους υπαλλήλους της κατηγορίας ΤΕ τον τυχόν δεύτερο τίτλο σπουδών ΑΕΙ που κατέχουν στο αντίστοιχο πεδίο. Η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 5/2/2014.

2.Για την Ανακοίνωση 6/2013 και 8/2013. Οι πιστοποιημένοι χρήστες των φορέων προέλευσης παρακαλούνται να εισέλθουν εκ νέου στην εφαρμογή του ΑΣΕΠ προκειμένου (εφόσον αποδεικνύονται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά):

•να συμπληρώσουν για τους υπαλλήλους κατηγορίας ΤΕ τον τυχόν δεύτερο τίτλο σπουδών ΑΕΙ που κατέχουν στο αντίστοιχο πεδίο της ειδικής εφαρμογής.

•Να συμπληρώσουν για τους υπαλλήλους που διαθέτουν το ειδικό κριτήριο 1 Α (Βεβαίωση 3μηνης παιδαγωγικής επιμόρφωσης ΑΣΠΑΙΤΕ) τον κωδικό 111

•Να συμπληρώσουν για τους υπαλλήλους που διαθέτουν το ειδικό κριτήριο 1 Β (Πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών ΠΑΤΕΣ/ΣΕΛΕΤΕ) τον κωδικό 112

•Να συμπληρώσουν για τους υπαλλήλους που είναι διοριστέοι σε γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ οι οποίοι επέλεξαν το διορισμό τους μέσω κατάταξης στον πίνακα αναπληρωτών με πραγματική προϋπηρεσία (νέο κριτήριο) το αντίστοιχο ειδικό πεδίο της εφαρμογής του ΑΣΕΠ.

Η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 4/2/2014.

3.Για την Ανακοίνωση 7/2013. Οι πιστοποιημένοι χρήστες των φορέων προέλευσης παρακαλούνται να εισέλθουν στην ειδική εφαρμογή του ΑΣΕΠ, προκειμένου (εφόσον αποδεικνύονται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά) να συμπληρώσουν για τους υπαλλήλους κατηγορίας ΤΕ τον τυχόν δεύτερο τίτλο σπουδών ΑΕΙ που κατέχουν στο αντίστοιχο πεδίο. Η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 28/1/2014.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα