Thumbnail
Βίντεο

"Η διαρκής διαφοροποίηση σε κοινοβουλευτικό επίπεδο δημιουργεί ένα ρήγμα που είναι αγεφύρωτο. Όταν αμφισβητείς συνολικά τις προθέσεις του άλλου και ουσιαστικά τον καταγγέλλεις ότι έχει αλλάξει στρατόπεδο, τότε ο χωρισμός είναι μονόδρομος" δήλωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.  

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι το σίγουρο είναι πως έχει προκύψει εκ των πραγμάτων η ανάγκη για εκλογές για δύο βασικά λόγους. "Ο πρώτος είναι γιατί υπάρχει μια αντικειμενική απώλεια σε σχέση με τη δύναμη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και κατ’ επέκταση της κυβέρνησης συνολικότερα. Έχει χάσει την πλειοψηφία πλέον, αυτό δεν μπορεί κανείς να το παρακάμψει. Και το δεύτερο που σχετίζεται με την ουσία της δημοκρατίας είναι το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κορμός μιας κυβέρνησης που καλείται να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα που δεν είναι αυτό στη βάση του οποίου εκλέχθηκε. Αυτό είναι μια τεράστια αντίφαση. Κατά συνέπεια υπάρχει το θέμα της δημοκρατικής νομιμοποίησης". 

Παράλληλα ο Κώστας Λαπαβίτσας, στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ, ανέφερε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβεί με μνημονιακό πρόγραμμα, εγώ και άλλοι σαν και εμένα δεν θα κατέβουν μαζί του. Λίγο πριν τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι μνημονιακός πρωθυπουργός. 

Δείτε τα βίντεο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα