Thumbnail
Ο αέρας των επενδύσεων ξένων επενδυτών και επιχειρηματικών κεφαλαίων κρύβει  από πίσω το ξεπούλημα των φιλέτων της Χώρας και του Ελληνικού δημοσίου έναντι πινακίου φακής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ  η Jermyn Street Real Estate FUnd IV LP θυγατρική της AGV Equity Partners  έκανε προσφορά  για να αγοράσει τον Αστέρα της Βουλιαγμένης ύψους 400 εκατ. ευρώ.

H AGC Equity Partners διαχειρίζεται κεφάλαια περί τα 2 δισ. ευρώ με γραφεία σε Λονδίνο και Μέση Ανατολή. Πέρυσι, κοινοπραξία στην οποία συμμετείχαν η AGC, η ρωσική Direct Investment Fund, η Xenon Capital Partners και η αυστραλιανή  Macquarie επένδυσε 625 εκατ. δολάρια για την εξαγορά μειοψηφικού ποσοστού της ΟΑΟ Enel OGK-5 (ελέγχεται από την ιταλική Εnel) στη μεγαλύτερη συμφωνία που έγινε ποτέ στον ρωσικό ενεργειακό τομέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα