Thumbnail
Την εκκένωση του Ραδιομεγάρου εντός 48 ημερών ζήτησε ο Υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης από τους εκπροσώπους των εργαζομένων της ΕΡΤ, τονίζοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση δεν μπορουν να αξιοποιηθούν πάνω από 500 εργαζόμενοι.

48 ώρες δίνει διορία ο Παντελής Καψής στους εργαζομένους της ΕΡΤ για να εκκενώσουν το ραδιομέγαρο, προειδοποιώντας ότι αν δεν φύγουν, τότε το μεταβατικό σχήμα της νέας δημόσιας τηλεόρασης δεν θα αξιοποιήσει πάνω από 500 από το σύνολο των εργαζομένων στην ΕΡΤ.   

Σύμφωνα με το Έθνος, τις προθέσεις του αποσαφήνισε ο υπουργός στη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους ενώ σήμερα από το βήμα της Βουλής έκανε λόγο για συγκεκριμένη συνδικαλιστική ομάδα που είναι αποφασισμένη να μείνει μέχρι το τέλος. «Αυτό δεν θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός, κάνοντας λόγο για μία ΕΡΤ στην οποία «υπήρχε κουλτούρα αναξιοκρατίας, δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία», που «ήταν πλέγμα παγιωμένων δομών που εμπόδιζαν κάθε προσπάθεια δημιουργικής δουλειάς» και «μία συλλογή ανεξάρτητων φέουδων».   

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ αναμένεται να πάρουν σήμερα αποφάσεις ενώ σύμφωνα με τα Νέα, ο κ. Καψής απείλησε με παραίτηση με αφορμή την απόσυρση της διάταξης που προέβλεπε την αποζημίωση των απολυμένων με δεδομένα προ μνημονίου. Η διάταξη αποσύρθηκε μετά τις αντιδράσεις βουλευτών της Ν.Δ. και θα επανέλθει με τροποποιήσεις.  

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα