Thumbnail
Είμαστε οι αναπληρωτές οικονομολόγοι εκπαιδευτικοί και είμαστε συνάδελφοι σας!

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είμαστε οι αναπληρωτές οικονομολόγοι εκπαιδευτικοί και είμαστε συνάδελφοι σας!

Ως αναπληρωτές εκπαιδευτικοί είμαστε χρόνια τώρα οι άνθρωποι που συνεργάζεστε, λέτε καλημέρα, μιλάτε για τις ιδιες αγωνίες για την παιδαγωγική ζωή της τάξης και του σχολείου, εκφράζετε τις ανησυχίες σας. Είμαστε οι άνθρωποι που περνάτε 8 με 9 μηνες κάθε μέρα μαζί μας κάθε δύσκολη στιγμή , αλλά και κάθε στιγμή που αξίζει το χαμόγελο σας και το δικό μας.

Αλλά….

Είμαστε και οι άνθρωποι που μας αποκαλούν τα «super puma» μιας και πάμε παντού στην Ελλάδα ανεξαρτήτως εποχής, καιρού και αντικειμενικών δυσκολιών εδάφους ή θαλάσσης! Είμαστε οι άνθρωποι που πίσω τους έχουν οικογένειες, παιδιά και πολλοί κουβαλούν μαζί τους και τον γολγοθά τους –κάποιο προβλημα υγείας.     

Είμαστε οι άνθρωποι που αισθανόμαστε φαντάσματα γιατι δεν ανήκουμε ΠΟΥΘΕΝΑ και ΚΑΝΕΙΣ , είτε συνδικαλιστής , είτε αξιωματούχος του Υπουργείου ΔΕΝ νοιάστηκε και ούτε θα νοιαστεί ΠΟΤΈ για εμας! Είμαστε οι άνθρωποι που ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ τη δουλειά, που από προσφορά εργασίας μας την κατάντησαν προσφορά δουλείας!

Είμαστε οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ!

Μα τώρα, φτάσαμε να είμαστε στην ίδια δυσχερή θέση και εμείς σε ακόμα χειρότερη. Όπως και εμείς έτσι και εσύ συνάδελφε έφτασες στο σημείο να αναζητάς την σταθερή γεωγραφική θέση που συνεπάγεται: σταθερότητα σχέσεων στην οικογένεια, σταθερό περιβάλλον για τα παιδιά σας, αξιοπρεπή διαβίωση και την κάλυψη για όσους  έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και παρόλα αυτά αναγκάζονται για την συνέχιση της ασφάλισής τους στο ΙΚΑ και για τα φάρμακά τους, να μεταναστεύουν κάθε φορά και αν!

Αγαπητέ συνάδελφε, εσύ που επιλέγεις να μην μιλάς και να αποδέχεσαι σιωπηρά την τεχνητή – πλασματική πλεονασματική θέση που σου έφτιαξαν και έτσι μόνος σου αποδέχεσαι και την αναγκαστική σου απόσπαση από νησι σε νησί ή από νομό σε νομό, σκέψου το ξανά! Μην σε ξεγελούν με τα ασύστολα ψεύδη τους πως θα πάρεις μόρια και πως θα είσαι μακριά μόνο για μία χρονιά. Για τη δική σου οικογένεια, για να είσαι δίπλα στα παιδιά σου και να τα βλέπεις να μεγαλώνουν, για τις αιματηρά οικονομικές δικές σου θυσίες τα τόσα χρόνια υπηρεσίας σου και τρεξίματος- ξεσπιτώματος από βουνοκορφή σε ξερονήσι, μα πάνω απ’όλα για την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό, που είναι και τα μόνα που μας έχουν μείνει, σκέψου το ξανά!

Σκέψου συνάδελφε, παράλληλα και ταυτόχρονα και ΕΜΑΣ που παλεύουμε, ΜΑΖΙ ΣΟΥ, για σταθερή δουλειά, για έναν αξιοπρεπή μισθό και τις κεκτημένες κοινωνικές παροχές ασφάλισης και υγείας! Εμείς, είμαστε εσύ στην τότε κατάστασή σου και σε ακόμα χειρότερη!

Τη δύναμη αυτή συνάδελφε την έχεις εσύ!

Εμείς, είμαστε εδώ  και θα σε βοηθάμε ΠΑΝΤΑ!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ και ΕΣΥ!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Email: [email protected]

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

egkefalos
Με ποια καθημερινή συνήθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νευροψυχολόγο
Τα παιχνίδια γνώσεων μπορούν να βοηθήσουν, αλλά αυτή η συνήθεια είναι ακόμα πιο αποτελεσματική
Με ποια καθημερινή συνήθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νευροψυχολόγο