Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Ικαρίας Φούρνων, με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και συντριπτική πλειοψηφία υπερψήφισε τη συνέχιση του απεργιακού αγώνα διάρκειας, με νέα πενθήμερη απεργία.
Χαιρετίζουμε τη σχεδόν καθολική συμμετοχή των συναδέλφων στην απεργία, που στα νησιά μας τη πρώτη εβδομάδα κυμάνθηκε στο 92% και τη δεύτερη συνεχίζει με ποσοστό πάνω από 75%, καθώς και τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στις απεργιακές δράσεις του σωματείου.
Καταγγέλλουμε την ακραία εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής από το προϊστάμενο της ΔΙΔΕ Σάμου, που χωρίς να συνεδριάσει το ΠΥΣΔΕ, προχωρώντας σε προσωρινές τοποθετήσεις «έκρινε» 68 εκπαιδευτικούς του νομού πλεονάζοντες. Άνοιξε έτσι το δρόμο για τη μετακίνηση τους, τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις.
ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ 68 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΘΛΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΝΙΩΝ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΤΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΕΛΜΕ ΙΚΑΡΙΑΣ-ΦΟΥΡΝΩΝ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ