Thumbnail
Αναπληρωτές Νηπιαγωγοί ΠΕ60.50

Δικαίωμα η αναγνώριση της προϋπηρεσίας μας στο Σύγχρονο Σχολείο

Στη νέα κοινωνική πραγματικότητα, όλοι πιστεύαμε ότι το σχολείο και οι νέοι εκπαιδευτικοί απέκτησαν γνωρίσματα και χαρακτηριστικά που βασίζονται στη γνώση, την εξειδίκευση και την αλληλεγγύη. Κυρίαρχη θέση σε αυτή την αλλαγή θεωρούσαμε ότι ήταν, η εκπαιδευτική πολιτική και η στήριξη από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις. Οι εκπαιδευτικοί, η εκπαιδευτική πολιτική και οι συνδικαλιστές συνδέονται τόσο με το σχολείο όσο και με την κοινωνία.

Σε αντίθεση με τη σύνδεση και τη συνεργασία όλων των φορέων εκπαίδευσης, διακρίναμε μεθόδους, διαδικασίες, κανόνες και στάσεις που σκοπό έχουν την περιθωριοποίηση των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης. Με άλλα λόγια ,η προϋπηρεσία που αποκτήθηκε με διδασκαλία σε όλα τα μέρη της Ελλάδας δεν υπολογίζεται και δε μετράται ως ενιαία προϋπηρεσία σε δημόσια σχολεία και αντιμετωπίζονται οι δομές ειδικής αγωγής έξω από το Σύγχρονο Σχολείο της ένταξης και της ενσωμάτωσης.

Αντιδρούμε και ζητάμε την αναγνώριση της προϋπηρεσίας μας , ως προϋπηρεσία Νηπιαγωγών που υπηρετήσαμε έπειτα από ΑΣΕΠ και εξειδίκευση σε όλες τις δομές της ειδικής εκπαίδευσης καθώς και την απόσυρση της ρύθμισης που αναγνωρίζει την προϋπηρεσία μας μόνο στους πίνακες της ειδικής. Το δημόσιο σχολείο είναι ενιαίος οργανισμός που διαμορφώνει νέες και διαφοροποιημένες συνθήκες εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δουλεύουμε ως εκπαιδευτικοί σε διάφορες δομές ανάλογα με τις ανάγκες της εκπαίδευσης έχοντας τα ίδια δικαιώματα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους ανθρώπους της εκπαίδευσης που αναγνωρίζουν την προσπάθειά μας για δικαιοσύνη και ίση μεταχείριση από τους κρατικούς φορείς. Η λειτουργία του σχολείου με συνεργασία εκπαιδευτικών γενικής και ειδικής είναι επιβεβλημένη αναγκαιότητα.

Ο Δημόσιος διάλογος θα πρέπει να γίνεται για τη βελτίωση του παιδαγωγικού μας ρόλου και όχι για τα αυτονόητα .Όλοι είμαστε Νηπιαγωγοί , ΠΕ60 και Π60.50 ,με τα ίδια Δικαιώματα!!!!!

Αναπληρωτές Νηπιαγωγοί ΠΕ60.50

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αστυνομια ρεθυμνου
Πρωτοφανής αστυνομική εισβολή σε σπίτι φοιτήτριας τα ξημερώματα!
Η όλη επιχείρηση στήθηκε για να… βρεθεί ποιος ευθύνεται  για κάποια συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης που γράφτηκαν στην πόλη στις 25 Μάρτη!
Πρωτοφανής αστυνομική εισβολή σε σπίτι φοιτήτριας τα ξημερώματα!