Thumbnail
Διαγωνισμός για τη συγγραφή βιβλίων της Α και Β Λυκείου

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  5/2014 με το σύστημα των ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΝΑΔΟΧΩΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ» της Πράξης «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΣΧΟΛΕΙΟ 21oυ ΑΙΩΝΑ) - ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ στο πλαίσιο του Υποέργου 3 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από τους Εθνικούς Πόρους ΕΣΠΑ 2007 – 2013

(ΦΕΚ 287/τ.Δ.Δ.Σ./25.04.2014)

1ο Αντικείμενο του διαγωνισμού:  

Το αντικείμενο του Διαγωνισμού αφορά Δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού για τα νέα μαθήματα του Γενικού Λυκείου σύμφωνα με τον υπ’ αριθμ. Ν.4186/2013 «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις». Πρόκειται για τη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού –Βιβλία Μαθητή σε πέντε μαθήματα– εξ αρχής λόγω της εισαγωγής νέων διδακτικών αντικειμένων για τα οποία δεν υπάρχει εκπαιδευτικό υλικό. Αναλυτικότερα, το αντικείμενο του παρόντος έργου και ανά Τμήμα, αφορά στη συγγραφή των κάτωθι σχολικών βιβλίων:

1o Τμήμα. Βιβλίο μαθητή για το μάθημα «Πολιτική Παιδεία» γενικής παιδείας Α΄ τάξης ΓΕΛ

2o Τμήμα. Βιβλίο μαθητή για το μάθημα επιλογής «Εφαρμογές Πληροφορικής» Α΄ τάξης ΓΕΛ

3o Τμήμα. Βιβλίο μαθητή για το μάθημα «Πολιτική Παιδεία» γενικής παιδείας Β΄ τάξης ΓΕΛ

4o Τμήμα. Βιβλίο μαθητή για το μάθημα προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών «Βασικές Αρχές Κοινωνικών Επιστημών» Β΄τάξης ΓΕΛ

5o Τμήμα. Βιβλίο μαθητή για το μάθημα «Εισαγωγή στις Αρχές της Επιστήμης των Η/Υ» γενικής παιδείας Β΄ τάξης ΓΕΛ

Το αντικείμενο του παρόντος Διαγωνισμού προσδιορίζεται αναλυτικότερα στην σχετική Προκήρυξη.

2ο Προϋπολογισμός διαγωνισμού: Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό τωνΟΓΔΟΝΤΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΟΓΔΟΝΤΑ ΟΚΤΩ ΕΥΡΩ (84.588,00 €) συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ , ήτοι ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΝΝΕΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΚΤΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ (79.800,00 €) ΜΗ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και ανά Τμήμα επιμερίζεται ως εξής:

1o Τμήμα.ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ και ΣΑΡΑΝΤΑ ΟΚΤΩ ΕΥΡΩ (22.048,00 €) με ΦΠΑ

2o Τμήμα.ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΡΩ (17.384,00 €) με ΦΠΑ

3o Τμήμα.ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΡΩ (17.384,00 €) με ΦΠΑ

4o Τμήμα.ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΡΩ (17.384,00 €) με ΦΠΑ

5o Τμήμα.ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΟΔΓΟΝΤΑ ΟΚΤΩ ΕΥΡΩ (10.388,00 €) με ΦΠΑ

Το Έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013 και από Εθνικούς Πόρους.

3ο Κριτήριο κατακύρωσης: η Συμφερότερη από Οικονομικής Απόψεως Προσφορά.

4ο Καταληκτική Ημερομηνία – Τόπος Υποβολής Προσφορών: Στις 18.07.2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ επί της οδού Αν. Τσόχα 36, Τ.Κ. 11 521, Αμπελόκηποι, ΑΘΗΝΑ.

5ο Αποσφράγιση Προσφορών – Διενέργεια Διαγωνισμού: Στις 21. 07. 2014 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 στα Γραφεία του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟY ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ επί της οδού Αν. Τσόχα 36, Τ.Κ. 11 521, Αμπελόκηποι, ΑΘΗΝΑ.

6ο Αρμόδιοι Υπάλληλοι:   Αρμόδιοι για την παροχή πληροφοριών και διευκρινίσεων σχετικά με το Τεύχος Προκήρυξης είναι η κα Ασπασία Οικονόμου, η κα Κώτση Αθανασία και η κα Κατσανδρή Ευτυχία με τηλ. 210 33 12 406 εσωτ. 713 , αριθμός τηλεομοιοτυπίας 210 60 81 879.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ:

Η Αναθέτουσα Αρχή επιφυλάσσεται για την ορθότητα, πληρότητα και την ακρίβεια των εγγράφων του παρόντος διαγωνισμού που θα αναρτηθούν στο Διαδίκτυο (ΚΑΙ στην ιστοσελίδαhttp:www.iep.edu.gr). Σε περίπτωση οπουδήποτε σφάλματος ή παράλειψης ουδεμία ευθύνη φέρουμε, υπερτερούν δε, τα ακριβή αντίγραφα των εν λόγω εγγράφων τα οποία τηρούνται στο χώρο της Αναθέτουσας Αρχής και παραλαμβάνονται ενυπόγραφα. Οι παραλήπτες της Διακήρυξης υποχρεούνται να ελέγξουν άμεσα το αντίτυπο της Διακήρυξης που παραλαμβάνουν από άποψη πληρότητας σύμφωνα με τον πίνακα περιεχομένων και τον συνολικό αριθμό σελίδων και εφόσον διαπιστώσουν οποιαδήποτε παράλειψη, να το γνωρίσουν εγγράφως στην Αναθέτουσα Αρχή και να ζητήσουν νέο πλήρες αντίγραφο. Προσφυγές κατά της νομιμότητας του Διαγωνισμού με το αιτιολογικό της μη πληρότητας του παραληφθέντος αντιγράφου της Διακήρυξης, θα απορρίπτονται ως απαράδεκτες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τεύχος διατίθεται άνευ αντιτίμου

Τεύχος προκήρυξης: [ Τεύχος Προκήρυξης ]

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω Απόδειξη Παραλαβής Τεύχους και αποστείλετε το αρχείο στη διεύθυνση [email protected], προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν διευκρινίσεις κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού.

Απόδειξη Παραλαβής Τεύχους: [ Απόδειξη  ]

 

Πηγή: iep.edu.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

eksetaseis
Ανατολική Μακεδονία-Θράκη: Ορισμός Εξεταστικού Κέντρου για την εισαγωγή μαθητών στα Εκκλησιαστικά Σχολεία
Ορισμός Εξεταστικού Κέντρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης για την εισαγωγή μαθητών/τριών στα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής...
Ανατολική Μακεδονία-Θράκη: Ορισμός Εξεταστικού Κέντρου για την εισαγωγή μαθητών στα Εκκλησιαστικά Σχολεία