Thumbnail
Moodle Course Creator Certificate

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ MOODLE


Το WIDETraining.gr είναι η πλατφόρμα που χρησιμοποιεί η εταιρεία WIDE Services, μια από τις 70 παγκοσμίως πιστοποιημένες εταιρείες παροχής υπηρεσιών και εκπαίδευσης στο Moodle (Moodle Partner), για να προετοιμάζει υποψηφίους στην απόκτηση του επίσημου πιστοποιητικού Moodle Course Creator Certificate (MCCC).

Το MCCC είναι ο ΜΟΝΟΣ επίσημα αναγνωρισμένος τρόπος πιστοποίησης χρηστών, από την εταιρεία-δημιουργό του Moodle, Moodle Pty Ltd και εκδίδεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την εταιρεία WIDE Services.

ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ MOODLE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στο τέλος των μαθημάτων θα μπορείτε να:

  • Εκπαιδεύετε τους μαθητές σας ή το προσωπικό σας σωστά μέσω e-learning, χωρίς να χρειάζεται να τους αποσπάτε από την εργασία τους και να χάνετε χρόνο και χρήμα ενοικιάζοντας συνεδριακές αίθουσες
  • Nα αυξήσετε τα κέρδη σας ή του οργανισμού σας με online training σε νέους ή υφιστάμενους πελάτες σας
  • Να γίνετε προχωρημένος course designer, να τελειοποιήσεις τα skills σου στη χρήση του Moodle ξεφεύγοντας από τις βασικές λειτουργίες που χρησιμοποιούν όλοι
  • Να γράψετε το όνομά σας στην Παγκόσμια Βάση Δεδομένων με τους χρήστες που έχουν λάβει αυτή την αναγνώριση
  • Να φαίνεται ότι ανήκετε στο group με τους κατόχους του MCCC Certification στις απαντήσεις του στα φόρα του Moodle.org
  • Να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας με μία Διεθνώς Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση και να διεκδικήσετε μία θέση εργασίας σε εταιρείες και οργανισμούς, ή να ανελιχθείτε σε αυτές, που το θέτουν πλέον ως απαραίτητο προσόν

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ MOODLE MENTORS ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ MOODLE PTY LTD

Όλοι οι προηγούμενοι κύκλοι μαθημάτων στέφθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία και έλαβαν εξαιρετική κριτική από τους υποψήφιους που το παρακολούθησαν.

ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  • 95-100% είναι το ποσοστό επιτυχίας στο Final exam για τον υποψήφιο που έχει ολοκληρώσει επιτυχώς την διαδικασία εκπαίδευσης μέσα στο WIDETraining!
  • Περισσότερο από το 6% όλων των κατόχων MCCC ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ από το 2006 μέχρι σήμερα, έχουν πιστοποιηθεί με την WIDE Services από το 2013 μέχρι σήμερα!
  • Βεβαιώσεις συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες.

Αν ανήκετε στους Moodlers που θέλουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους πάνω στην χρήση και την αξιοποίηση των εργαλείων της πλατφόρμας Moodle και να έχετε στα χέρια σας το μοναδικό πτυχίο που πραγματικά αναγνωρίζει τις γνώσεις σας, τοτε δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή!

Τα μαθήματα είναι online και δεν απαιτείται ΚΑΜΙΑ φυσική παρουσία από τον υποψήφιο. Ο κάθε εκπαιδευόμενος μπορεί να ακολουθεί τους δικούς του ρυθμούς στην διάρκεια της κάθε εβδομάδας μαθημάτων για να ολοκληρώνει τις δραστηριότητές της! Ειδικά σχεδιασμένο για πολυάσχολους επαγγελματίες με πιεσμένα προγράμματα από πολλές άλλες υποχρεώσεις, αλλά και για αρχάριους.
 
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Τα τμήματα θα γίνουν για περιορισμένο αριθμό υποψηφίων και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Προλάβετε να δηλώσετε συμμετοχή για να γράψετε και εσείς το όνομά σας στην Παγκόσμια Βάση Δεδομένων ανάμεσα σε αυτούς που έχουν πιστοποιήσει τις γνώσεις τους!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα