Thumbnail
Της αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Β Αθήνας Φ. Καββαδία

Αποχαιρετιστήρια επιστολή προς τους εκπαιδευτικούς της Π. Ε. της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας της αιρετού στο Π. Υ. Σ. Π. Ε. Β΄ Αθήνας Φωτεινής Καββαδία εκλεγμένης με το ψηφοδέλτιο της ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ 

    Μαρούσι 22 – 1 – 2015

Συναδέλφισσες και συνάδελφοί μου,

 Σας πληροφορώ ότι από τις 14 – 12 – 2014 υπέβαλα την παραίτησή μου από αιρετό μέλος του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας για τη συνδικαλιστική διετία 2015 – 2016 (την ίδια ημέρα υπέβαλε την παραίτηση του και ο συνάδελφος Δ. Πολυχρονιάδης εκλεγμένος και αυτός με το ψηφοδέλτιο της ΔΙΕΞΟΔΟΥ λόγω ασυμβίβαστου της θέσης του αιρετού με αυτή του μέλους του Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. στο οποίο εκπροσωπεί τις ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ – ΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π. Ε.).

Η απόφασή μας αυτή αποτελεί πάγια θέση της πολιτικοσυνδικαλιστικής μας συλλογικότητας περί εναλλαγής των προσώπων στις θέσεις εκπροσώπων μας στα θεσμικά όργανα.  Τη θέση του αιρετού εκπροσώπου στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας θα καταλάβει το επόμενο μέλος του ψηφοδελτίου με το οποίο εκλεχτήκαμε (ΔΙΕΞΟΔΟΣ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ), συνάδελφος Νίκος Παπασπύρος – Δάσκαλος (6973056740) , με αναπληρώτρια αιρετό τη συνάδελφο Άννα – Μάγια Σταυροπούλου – Νηπιαγωγός(6977533041).

Σε όλη την έως τώρα διάρκεια της θητείας μου ως αιρετό μέλος του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας προσπάθησα με κάθε πρόσφορο κινηματικό τρόπο να υπερασπιστώ τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών της Π. Ε. και το Δημόσιο και Δωρεάν χαρακτήρα της εκπαίδευσης και του σχολείου. Επίσης κατέβαλλα προσπάθειες για την πληρέστερη ενημέρωση των συναδέλφων της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας αναφορικά με όσα συζητούσε και αποφάσιζε το Π. Υ. Σ. Π. Ε. της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας. Λειτούργησα πάντα με γνώμονα το αίσθημα δικαίου και την πίστη ότι οι συλλογικοί αγώνες αποτελούν τη μοναδική εγγύηση για την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών που πλήττουν τους εργαζόμενους και το Δημόσιο Σχολείο σήμερα.

Η δράση μας στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας βασίστηκε απόλυτα και ήταν συμπληρωματική με  τη δράση των Συλλόγων Εκπ/κών Π. Ε. της Β΄  Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας.

Με τους ίδιους κανόνες να διέπουν τη συνδικαλιστική και πολιτική μας πορεία θα συνεχίσουμε και τώρα.

Ευχαριστώ όλες/όλους τις/τους συναδέλφους εκπ/κούς της Π. Ε. της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν στην πολιτικοσυνδικαλιστική μας συλλογικότητα (ΔΙΕΞΟΔΟΣ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ) και στο πρόσωπό μου.

Θα συναντιόμαστε συνεχώς στους αγώνες και στα πεζοδρόμια.

Καββαδία Φωτεινή 6955966492, 6932628101, 6975845567, 210 8068683 (οικία), 2108020788(σχολείο) [email protected]

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΙΕΠ
ΙΕΠ: Πρόσκληση για το Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων (Πολλαπλό βιβλίο)
Προαναγγελία δημοσίευσης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υποβολής αιτήσεων από ενδιαφερομένους (φυσικά πρόσωπα) για την ένταξη σε «Μητρώο...
ΙΕΠ: Πρόσκληση για το Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων (Πολλαπλό βιβλίο)