Thumbnail
Φοιτητής στις ΗΠΑ αναγκάστηκε να παραμείνει πέντε ημέρες κλειδωμένος μέσα σε κελί κατά λάθος και να πιει τα ούρα του για να επιβιώσει. Τεράστια αποζημίωση για την απροσεξία (φωτογραφία και βίντεο)      

Αποζημίωση 4,1 εκατομμυρίων δολαρίων έλαβε από την αμερικανική κυβέρνηση ένας φοιτητής στο Σαν Ντιέγκο, ο οποίος εγκαταλείφθηκε για πέντε ημέρες σε κελί φυλακών, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του.

Ο Ντάνιελ Τσονγκ, 25 ετών, έζησε επί τέσσερις ημέρες μέσα σ' ένα κελί στο οποίο τον είχε ξεχάσει η αστυνομία, πίνοντας τα ίδια του τα ούρα για να επιβιώσει.

Ο νεαρός Αμερικανός είχε συλληφθεί με άλλα οκτώ πρόσωπα στη διάρκεια επιχείρησης-"σκούπα'' της αστυνομίας στις 21 Απριλίου του 2012 για αδικήματα σχετικά με ναρκωτικά. Όμως αντί να απελευθερωθεί αφού ανακρίθηκε, ξεχάστηκε μέσα σε ένα μικρό κελί.

 


College Student Tortured - DEA Claims Accident από newsview

Κατά τις συλλήψεις που πραγματοποίησε, η αστυνομία κατέσχεσε όπλα, πυρομαχικά και ναρκωτικά. Εννέα πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση και οδηγήθηκαν στην έδρα της DEA στο Σαν Ντιέγκο (δυτική Καλιφόρνια), όπου οι αστυνομικοί τα έκλεισαν προσωρινά σε πολλά κελιά του κτιρίου.

''Επτά ύποπτοι οδηγήθηκαν σε μια φυλακή της κομητείας, ένας απελευθερώθηκε και ο Τσονγκ, κατά τύχη, έμεινε στο κελί του'', ανέφερε τότε η αστυνομία.

Παρά τις κραυγές του και τα χτυπήματα στην πόρτα και τους τοίχους του κελιού, κανένας δεν κατάλαβε ότι είχε ξεχαστεί στο κελί. Τότε αναγκάστηκε να πιει τα ίδια του τα ούρα και κάποια στιγμή επιχείρησε μάλιστα να αυτοκτονήσει προσπαθώντας να κόψει της φλέβες του με τους φακούς από τα γυαλιά του.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου παρέμεινε επί τρεις ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

 

Πηγή: ΑΠΕ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleio
Γονείς: «Αγανάκτηση και οργή για τα σχολεία χωρίς πιστοποιημένο ηλεκτρολογικό έλεγχο»
«Η παραπάνω αποκάλυψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις δραματικές εκκλήσεις των οργανώσεων Γονέων, των συλλόγων εκπαιδευτικών, των μαθητών, σε όλη την...
Γονείς: «Αγανάκτηση και οργή για τα σχολεία χωρίς πιστοποιημένο ηλεκτρολογικό έλεγχο»