Thumbnail
του Σωτήρη Μανιάτη

Υπουργός που βρίσκεται στο επίκεντρο των κρίσιμων για την Ελλάδα εξελίξεων διαβεβαιώνει δημοσιογράφους ότι θα είναι συνεπής στο ραντεβού μαζί τους, στην εκπομπή τους, η οποία ξεκινάει απόψε, παρά τις αλλαγές στο πρόγραμμά του.

Ο λόγος για τον Γιάνη Βαρουφάκη, υπουργό Οικονομικών, που απόψε θα ήταν ο πρώτος προσκεκλημένος στο στούντιο της νέας εκπομπής του MEGA «Online» με τους Όλγα Τρέμη και Νίκο Ευαγγελάτο.

Λόγω όμως των εξελίξεων μετά το Eurogroup είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται το βράδυ στο Παρίσι για να προετοιμάσει την αυριανή συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βρεθεί στο στούντιο των δύο δημοσιογράφων. Το κανάλι της Μεσογείων όμως σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης «θα μιλήσει ζωντανά από το Παρίσι απόψε στις 23.20 στην πρεμιέρα της εκπομπής “Online” με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών επικοινώνησε το πρωί με τους παρουσιαστές της εκπομπής και τους διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι θα είναι συνεπής στη δέσμευσή του και στο ραντεβού του, παρά τις αλλεπάλληλες αλλαγές στο πρόγραμμά του λόγω των εξελίξεων.

Απίθανα πράγματα αλλά... ελληνικά.

Υπουργικές υποσχέσεις στο MEGA λόγω πρεμιέρας...

Διευκρινίσεις από MEGA...

Στελέχη του καναλιού της Μεσογείων μετά το σχόλιό μας, σχετικά με τις... υποσχέσεις Βαρουφάκη, έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι ο υπουργός Οικονομικών δεν θα ήταν έτσι κι αλλιώς στο στούντιο της νέας εκπομπής «Οnline», στις 23:20 το βράδυ της Τετάρτης. 

Λόγω των εξελίξεων επιχειρήθηκε να βρεθεί όπως εξηγούν μια «φόρμουλα» για να καταστεί δυνατή μια σύνδεση μαζί του όπου κι αν βρίσκεται. 

Επειδή λοιπόν υπήρχαν, όπως λένε, διάφορα σχετικά σχόλια στα social media (που θα χρησιμοποιεί και η εκπομπή) σχετικά με το αν θα είναι ή όχι ο Γ. Βαρουφάκης στο «ΟΝline» υπήρξε η σχετική διαβεβαίωσή του και κρίθηκε σκόπιμο να δημοσιοποιηθεί.

πηγή: efsyn.gr

Γράψου στο newsletter του Carrefour και κέρδισε 200€

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα