Thumbnail
Δηλώσεις Νίκου Φίλη

Όπως ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης ο πολυνομοσχέδιο  για την παιδεία θα προχωρήσει κανονικά, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έθεσε το υπουργείο Παιδείας.

Ο Νίκος Φίλης έδωσε απάντηση στις δηλώσεις  Βαγγέλη Μειμαράκη, ο οποίος στη Βουλή, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα του είπε “Η Νέα Δημοκρατία σας δίνει τη στήριξη της ευρωπαϊκής πορείας, αλλά από εκεί και πέρα για τα θέματα κυρίως της παιδείας, της υγείας και για ζητήματα τα οποία θεωρούμε και εμείς σοβαρά, θα πρέπει να υπάρχει επίσης μια συνεννόηση”.

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Πολυνομοσχέδιο “κουρελού” πήρε το “πράσινο φως” από τη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής η οποία ολοκλήρωσε την επεξεργασία επί του πολυνομοσχεδίου “κουρελού” που αφορά τις τρεις βαθμίδες της εκπαίδευσης, καθώς και την ιδιωτική εκπαίδευση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Φυσικός Βαρβακείου για το θέμα της Φυσικής των Πανελληνίων: Eάν ο Π. Πολάκης δεν ανακαλέσει θα κινηθώ νομικά

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

vaseis20150905.jpg
Πανελλαδικές 2024: Πτώση βάσεων από Φυσική, Ιστορία - Ανάλυση για όλα τα πεδία
Με βάση τον υψηλό πήχη δυσκολίας των φετινών θεμάτων, εκπαιδευτικοί θεωρούν ότι δύσκολα οι περιζήτητες σχολές θα διατηρήσουν τις βάσεις τους και...
Πανελλαδικές 2024: Πτώση βάσεων από Φυσική, Ιστορία - Ανάλυση για όλα τα πεδία
ΣΧΟΛΕΙΑ 1.jpg
Σχετικά με την πάγια προκαταβολή 500 ευρώ στους διευθυντές των σχολείων: Τι κιμπαριλίκια είναι αυτά, τι κουβαρνταλίκια!!!
"Από την πάγια προκαταβολή μπορεί να αντιμετωπίζεται οποιαδήποτε δαπάνη σχετίζεται με τις λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μονάδας"
Σχετικά με την πάγια προκαταβολή 500 ευρώ στους διευθυντές των σχολείων: Τι κιμπαριλίκια είναι αυτά, τι κουβαρνταλίκια!!!