Thumbnail
Αντιφασιστικό Μέτωπο Παιδείας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11, 6μμ, στην ΟΛΜΕ

Το μεγάλο αντιφασιστικό κίνημα που αναπτύχθηκε μετά τη δολοφονία του Πάυλου Φύσσα έδειξε τον τρόπο για να ξεμπερδέψουμε μια και καλή με το φασισμό. Η δύναμη του κινήματος αυτού οδήγησε στις εξελίξεις με τις διώξεις των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής. Παρά τις διώξεις όμως δεν μπορούμε να αφήσουμε την καταπολέμηση του φασισμού στην κυβέρνηση που τόσο καιρό άφηνε ανεξέλεγκτη τη δράση της ναζιστικής συμμορίας. Πρέπει το αντιφασιστικό κίνημα να συνεχίσει τη δράση του για να εξαφανίσει το φασιστικό δηλητήριο που συνεχίζει να χύνεται. Το ίδιο καλούμαστε να κάνουμε και στους χώρους της παιδείας όπου η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να προσπαθεί να «βάλει πόδι».

Το ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ καλεί την Κυριακή 24/11 στις 6μμ στην ΟΛΜΕ (Κορνάρου 2 & Ερμού, Σύνταγμα) εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς σε συνάντηση για να συζητήσουμε πώς μπορούμε όλοι μαζί πώς μπορούμε να οργανώσουμε και να συντονίσουμε τη δράση μας απέναντι στη φασιστική απειλή.

 

* Στη συνέλευση θα παραβρεθούν εκπρόσωποι του ΚΕΜΕΤΕ ΟΛΜΕ και του 18 ΑΝΩ, για ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με δράσεις ενάντια στο φαινόμενο του ρατσισμού στα σχολεία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η φράση «Απορία ψάλτου βηξ»;

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 5/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pinakas_kimolia_163.jpg
Προσλήψεις εκπαιδευτικών: Τελικά οργανικά κενά Ειδικής και Γενικής Αγωγής 2024-2025
Ολοκλήρωση οριστικών τοποθετήσεων Ειδικής και Γενικής Αγωγής – Αιτήσεις απόσπασης & αμοιβαίας μετάθεσης εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας- Ενημέρωση από τον...
Προσλήψεις εκπαιδευτικών: Τελικά οργανικά κενά Ειδικής και Γενικής Αγωγής 2024-2025
texnhiti noimosini
Η οικονομία της τεχνητής νοημοσύνης: Σε αχαρτογράφητα νερά βαδίζει η ανθρωπότητα
Σε έναν κόσμο που η παγκόσμια αγορά της ΑΙ αυξάνεται με μέσο ετήσιο ρυθμό 18,6% οι «μεγάλοι παίκτες» του πλανήτη «διαβάζουν» το μέλλον και καλούνται...
Η οικονομία της τεχνητής νοημοσύνης: Σε αχαρτογράφητα νερά βαδίζει η ανθρωπότητα