Thumbnail
Σήμερα οι σχετικές ανακοινώσεις των κομμάτων

Σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να ανακοινώσουν τα περισσότερα κόμματα τα ψηφοδέλτια Επικρατείας, καθώς 13 ημέρες χωρίζουν τη χώρα από τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ"  λίστα με τους 12 υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα και φαβορί για την πρώτη θέση είναι ο καθηγητής Κωνσταντίνος Τσουκαλάς. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην τρίτη θέση πιθανόν θα είναι ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης.

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ θα είναι ο πρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Φορτσάκης, ενώ σε εκλόγιμες θέσεις αναμένεται να τοποθετηθούν οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, Δ.Σταμάτης,Στ.ΠαπασταύρουΧρ.Λαζαρίδης και ενδεχομένως ο Βασ.Οικονόμου.

Σε εκδήλωση του συνδικαλιστικού κινήματος θα παρουσιάσει ο Ευ.Βενιζέλος το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Γιώργο Φλωρίδη και συμμετέχοντες τουςΠ.ΡήγαΝ.Μπίστη και Κυρ.Πιερρακάκη.

Από τη Λάρισα θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης. Το όνομα του επικεφαλής παραμένει άγνωστο, αλλά κατά πληροφορίες ψηλά στη λίστα θα βρίσκονται οι Αναστασία ΛαμπρίαΓιούλη Μενουδάκου και Άννα Ευφραιμίδου.

Ψηλά στη λίστα των υποψηφίων του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου αναμένεται να είναι ο Ηλίας Κικίλιας, πρώην διοικητής του ΟΑΕΔ.

Ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός πρόκειται να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας της συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ με την Πράσινη Αλληλεγγύη, ενώ όσον αφορά στους ΑΝΕΛεπικεφαλής θα είναι ο Τέρενς Κουίκ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Φυσικός Βαρβακείου για το θέμα της Φυσικής των Πανελληνίων: Eάν ο Π. Πολάκης δεν ανακαλέσει θα κινηθώ νομικά

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

patates.jpg
Νέα έρευνα: Οι τηγανητές πατάτες ίσως συνδέονται με την κατάθλιψη
«Όσοι έχουν υποκείμενα συμπτώματα άγχους και κατάθλιψης θα μπορούσαν να στραφούν σε τρόφιμα παρηγοριάς ως έναν τρόπο αυτοθεραπείας»
Νέα έρευνα: Οι τηγανητές πατάτες ίσως συνδέονται με την κατάθλιψη