Thumbnail
Αλλαγή στην εγκύκλιο

Μια αλλαγή είχαμε στην εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας για τις άδειες των εκπαιδευτικών μονίμων και αναπληρωτών. Η αλλαγή αφορά στη σελίδα 20 και ενότητα Θ που αναφέρεται μεταξύ των άλλων στις αναρρωτικές άδειες των αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Συγκεκριμένα διαγράφεται η φράση προσκόμιση του αδειολογίου των Υγειονομικών δομών (πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) και αντικαθίσταται με την προσκόμιση γνωμάτευσης από γιατρού του ΠΕΔΥ (πρώην ΕΟΠΠΥ, πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ). Στην εγκύκλιο του Υπουργείου αναφερόταν:

Δηλαδή, σε όλες τις περιπτώσεις αναρρωτικών αδειών που υπερβαίνουν τις 3 ημέρες τη φορά, για την καταβολή του αντιμισθίου στον εκπαιδευτικό είναι απαραίτητη η προσκόμιση του αδειολογίου των Υγειονομικών δομών (πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ). Σε αντίθετη περίπτωση ο εκπαιδευτικός θα παραπέμπεται στην Α/θμια Υγειονομική Επιτροπή της Μονάδας Υγείας του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) για τη βεβαίωση της ανικανότητας για εργασία. Η Διεύθυνση Α/θμια Β Αθήνας έχει αναρτήσει τη διορθωμένη σελίδα καθώς και σχετική εγκύκλιο του ΙΚΑ α) Το υπ’αριθμ. πρωτ. Π06/22/10-3-2014 έγγραφο του Ι.Κ.Α. β) Διορθωμένη σελίδα ((βλ.περ.2 της με αρ.Π06/22/10-3-2014 επισυναπτόμενης σχετικής εγκυκλίου του ΙΚΑ)

Καλόγηρος Βασίλειος
newsbeast.gr

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα