Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Άρχισαν καταλήψεις σε 13 σχολεία της Πάτρας για το Ν. Ρωμανό


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 5 Δεκέμβριος, 2014 - 11:28 | Στην Κατηγορία:

Φουντώνει το κύμα καταλήψεων

Φουντώνει το κύμα καταλήψεων και εκδηλώσεων στον Νίκο Ρωμανό, στο φόντο μάλιστα της επετείου για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου πριν έξι χρόνια.

Ο Νίκος Ρωμανός, έχει πυροδοτήσει ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης από πολιτικούς χώρους και κοινωνικούς φορείς ενώ διανύει την 26η ημέρα απεργία πείνας με την κατάσταση της υγείας του να είναι πολύ κρίσιμη.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας, στην Πάτρα, βρίσκονται από σήμερα σε κατάληψη 8 Γενικά Λύκεια, 2 Επαγγελματικά Λύκεια και 3 Γυμνάσια. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα ΓΕΛ 2ο, 4ο, 5ο, 9ο, 10ο, 13ο, Παραλίας και Δεμενίκων. Τα Επαγγελματικά Λύκεια που βρίσκονται σε κατάληψη είναι το 1ο ΕΠΑΛ Πατρών και το ΕΠΑΛ Κάτω Αχαϊας. Τέλος, σε κατάληψη βρίσκονται τα Γυμνάσια, 14ο Πατρών, 1ο Παραλίας και Γυμνάσιο Δεμενίκων.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ο Κούγιας καλεί τον Ρωμανό στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τον Κορκονέα

Με την επανέναρξη της εκδίκασης της υπόθεσης δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου σε δεύτερο βαθμό στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, ο δικηγόρος και συνήγορος υπεράσπισης του Επαμεινώνδα Κορκονέα, Αλέξης Κούγιας υπέβαλε το αίτημα να κληθεί ο Νίκος Ρωμανός ως  «ουσιώδης αυτόπτης μάρτυρας»

Εσύ στο χώμα κι εμείς στη φυλακή

"Άλλοι στο χώμα και άλλοι στη φυλακή.Γιατί μια φυλακή είναι η Ελλάδα σήμερα. Και για να δραπετεύσεις, πρέπει να πεθάνεις."