Thumbnail
Η μάνατζερ του Mίχαελ Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ, μίλησε στο γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό RT

Η μάνατζερ του Mίχαελ Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ, μίλησε στο γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό RTL, στη διάρκεια μετάδοσης του Γκραν Πρι της Αυστραλίας, μεταφέροντας τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

«Παραμένει σε διαδικασία αφύπνισης. Δεν έχει ξυπνήσει ακόμα. Φυσικά, τον περιμένουμε να ξυπνήσει, γνωρίζουμε όμως και το έχουμε δεχθεί πως αυτό μπορεί να πάρει πολύ καιρό. Και είμαστε εντάξει με αυτό» σχολίασε η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του 45χρονου άνδρα που τα τελευταία χρόνια αντικατέστησε τον Βίλι Βέμπερ στο ρόλο του μάνατζερ.

Και συνέχισε: «Η οικογένεια είναι απίστευτα δυνατή, δεν έχουν χάσει το κουράγιο τους. Βρίσκονται μαζί του καθημερινά, είναι γενναίοι, δίνουν δύναμη στον Μίχαελ».

Ο Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι σε ατύχημα κάνοντας σκι στο γαλλικό θέρετρο Μεριμπέλ στις 29 Δεκεμβρίου. Βρίσκεται σε τεχνητό κώμα από την πρώτη μέρα που μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Πηγή: tanea.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 14/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 15/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές εξετάσεις
Κίνδυνος θερμοπληξίας στις Πανελλαδικές: SOS από γονείς για τις ελλείψεις στα σχολεία
Χωρίς air-condition στις Πανελλαδικές: Οι γονείς προειδοποιούν για τις συνέπειες της αδιαφορίας
Κίνδυνος θερμοπληξίας στις Πανελλαδικές: SOS από γονείς για τις ελλείψεις στα σχολεία