Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

100 προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ (Αττική και Νήσων)


Δημοσιεύτηκε στις: Τετάρτη, 5 Δεκέμβριος, 2012 - 11:28 | Στην Κατηγορία:
Κατηγορία: 

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατό (100) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής (ΔΠΑ), που εδρεύουν στους νομούς Αττικής και Κυκλάδων και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΙΓΙΝΑΣ ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ 4
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΙΓΙΝΑΣ ΔΕ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 1
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΔΡΟΥ ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ 3
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ 46
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕ ΜΑΝΟΥΒΡΑΔΟΡΩΝ 8
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ 17
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ 10
ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΔΕ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 5
ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΑΣ ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ 2
ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΔΕ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 3
ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝΟΥ ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ 1

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΧ1/2012 ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ΔΠΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5/12/2012 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/12/2012. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Διεύθυνση Περιφέρειας Αττικής, Αριστείδου 5-7, Αθήνα Τ.Κ 10559, υπόψιν κ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Ε. και ΠΑΠΑΤΡΕΧΑ Κ. (τηλ. επικοινωνίας:: 210.3287398 και 210.3287396).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

 

.e-dimosio.

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected].
 Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

 

loading...

Σχετικά Άρθρα