Thumbnail

 

Τα Πρωταπριλιάτικα ψέματα στις εφημερίδες σήμερα
 
Ποια είναι τα πρωταπριλιάτικα ψέματα που έγραψαν οι εφημερίδες σήμερα
 
Ελευθεροτυπία
 
Για την άφιξη του Πούτιν στο Άγιο Όρος έκανε λόγο το δημοσίευμα. Μάλιστα δίνονταν και λεπτομέρειες για τη δεύτερη επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στη χώρα μας.
 
''Με άκρα μυστικότητα, με τη θαλαμηγό του Ρομάν Αμπράμοβιτς και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε ο Βλάντιμιρ Πούτιν στη Μονή Βατοπεδίου''. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν πως ο μεγιστάνας θα παρέμενε μία με δύο ημέρες.
 
Η είδηση έκλεινε με μία συνταρακτική λεπτομέρεια που αποδείκνυε την εγκυρότητά της: ''Μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και παρά το θετικό αποτέλεσμα, ο Ιβάν Σαββίδης έδειχνε χολωμένος που δεν εκλήθη να συναντηθεί με τον Πούτιν''.
 
Ελεύθερος Τύπος
 
Από τον Πούτιν στην... ''αποκλειστικότητα'' του Ελεύθερου Τύπου με την ξαφνική παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. Μάλιστα, για να δοθεί η βαρύτητα που αρμόζει το θέμα υπογράφεται από τον εκδότη της εφημερίδας.
 
Η είδηση δεν αρκέστηκε στην παραίτηση αλλά ανέφερε και το μελλοντικό πόστο του κου Στουρνάρα, ως σύμβουλος στο πλευρό της Άνγκελα Μέρκελ. Μισθός; Ικανοποιητικός-20.000 ευρώ μηνιαίως.
 
Η Ελλάδα αύριο
 
Η Ελλάδα αύριο πήγε το έθιμο ένα βήμα παρακάτω εμπλέκοντας και την επιστημονική φαντασία. Δεν καταλαβαίνετε τι γράφουμε; Ο τίτλος του δημοσιεύματος θα σας εξηγήσει: ''Υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας ο Γιώργος Παπανδρέου''.
 
Η απήχηση που έχει στο εξωτερικό και η επιτυχία των μαθημάτων στο Χάρβαρντ τον ''υποχρέωσαν'' να σκεφτεί και αυτή την προοπτική. Τόσοι και τόσοι το έκαναν, ο Γιώργος γιατί όχι.
 
Ενδεικτικά αναφέρουμε και κάποια πρωταπριλιάτικα δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο
 
Την απόφαση Σαμαρά να μειώσει 25% τις αποδοχές των υπουργών σχολίασε το skai.gr, αναφέροντας πως ήταν ομόφωνη απόφαση των κομμάτων να καταργηθεί η βουλευτική σύνταξη. Από το προηγούμενο δημοσίευμα καταλάβαμε πως είστε λάτρεις των ταινιών science fiction και το εμπλουτίσαμε.
 
Η επαρχία δεν έμεινε πίσω, μπήκε στο πνεύμα της ημέρας και μας προσέφερε αστυνομικό ρεπορτάζ με σκηνές Αλκατράζ. Το κρητικό flashnews.gr δημοσίευσε θέμα για την: ''Κινηματογραφική ομαδική απόδραση από τις φυλακές της Αγιάς''. Η είδηση είχε και οπτικό υλικό άκρως αποκαλυπτικό: ''Καλό Μήνα 1η Απριλίου 2013''.
 
Το sigmalive.com τίμησε την Άνγκελα Μέρκελ με το δικό του τρόπο. Μία ''σέξι'' φωτογραφία της συνοδευόταν από τον τίτλο: Μπλεγμένη σε σκάνδαλο η Μέρκελ''. Η καγκελάριος με δερμάτινη αμφίεση και μαστίγιο ενώ το δημοσίευμα συμπληρώνει πως στο όργιο φαίνεται να συμμετέχουν πέραν των τριών ατόμων.
 
Ξένα μέσα
 
Η Telegraph ''έβαλε'' ανθρώπινα αυτιά σε ποντίκια και η Sun μετέτρεψε το άγαλμα North East σε ροζ με τη μορφή γνωστής τραγουδίστριας. Η Tesco ανακοίνωσε την κυκλοφορία του εκτυπωτή 3D φρούτων και ο Guardian αποκάλυψε το νέο τρόπο μεταφοράς του Πάπα Φραγκίσκου, 1 ίππου στην κυριολεξία. (metro.co.uk)
 
πηγη:news247.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΙΕΠ
ΙΕΠ: Πρόσκληση για το Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων (Πολλαπλό βιβλίο)
Προαναγγελία δημοσίευσης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υποβολής αιτήσεων από ενδιαφερομένους (φυσικά πρόσωπα) για την ένταξη σε «Μητρώο...
ΙΕΠ: Πρόσκληση για το Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων (Πολλαπλό βιβλίο)