Thumbnail
Τρεις αστυνομικοί -ένας διευθυντής και δύο αρχιφύλακες- συνελήφθησαν ύστερα από εξάρθρωση συμμορίας που εμπλέκεται σε υποθέσεις καλλιέργειας και εμπορίας ναρκωτικών, διακίνησης όπλων και ζωοκλοπών. Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στους νομούς Ηρακλείου, Λασιθίου και Ρεθύμνου

 

Τρεις αστυνομικοί -ένας διευθυντής και δύο αρχιφύλακες- συνελήφθησαν ύστερα από εξάρθρωση συμμορίας που εμπλέκεται σε υποθέσεις καλλιέργειας και εμπορίας ναρκωτικών, διακίνησης όπλων και ζωοκλοπών. Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στους νομούς Ηρακλείου, Λασιθίου και Ρεθύμνου.
 
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, έχουν προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου τουλάχιστον 14 άτομα, Έλληνες, Βούλγαροι και Αλβανοί, καθώς και οι τρεις αστυνομικοί οι οποίοι φέρονται να είναι μέλη της οργάνωσης.
 
Ο ένας εξ αυτών είναι από το Ηράκλειο και δύο από το Λασίθι. Οι Αρχές, ύστερα από τον εντοπισμό χασισοφυτειών της παρακολούθησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα και εντόπισαν τα άτομα που εμπλέκοντο στην καλλιέργεια και τη διακίνηση των ναρκωτικών.
Παράλληλα, Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας, κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες οι οποίοι δρούσαν ως δύο ομάδες σε Λασίθι, Ηράκλειο και Ρέθυμνο καλλιεργούσαν χασίς, το εμπορεύονταν, ενώ φέρονται να εμπλέκονται και σε διακίνηση όπλων.
Στην όλη επιχείρηση μετέχουν περισσότεροι από 200 αστυνομικοί, ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και κλιμάκιο της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων από την Αθήνα.
 
ΕΘΝΟΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekklisia.jpg
Η συνωμοσία των Πάτσι: Το στυγερό έγκλημα με 19 μαχαιριές μέσα στην εκκλησία, Κυριακή του Πάσχα
Η ιστορία του στυγερού εγκλήματος που έμεινε στην ιστορία ως η «συνωμοσία των Πάτσι»
Η συνωμοσία των Πάτσι: Το στυγερό έγκλημα με 19 μαχαιριές μέσα στην εκκλησία, Κυριακή του Πάσχα