Thumbnail
Το πολυνομοσχέδιο απαξιώνει το κοινοβούλιο δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 

Κωνσταντοπούλου: Το πολυνομοσχέδιο απαξιώνει το κοινοβούλιο
Το πολυνομοσχέδιο απαξιώνει το κοινοβούλιο δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Για παγίδες στο πολυνομοσχέδιο έκανε λόγο η Ραχήλ Μακρή.
Για πλήρη απαξίωση του κοινοβουλίου έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου σε ένα και μόνο άρθρο σήμερα Κυριακή στη Βουλή.
 
«Σημασία έχει το γεγονός ότι το πολυνομοσχέδιο έρχεται ως ένα και μόνο άρθρο. Αυτό συνιστά πλήρη απαξίωση του κοινοβουλίου και της αξιοπρέπειας του βουλευτή, αν του επιφυλάσσει το ρόλο του επικυρωτή των τερατουργημάτων όπως έχει πει ο Αντώνης Ρουπακιώτης που πάντως έχει πολλές φορές υπογράψει τέτοια τερατουργήματα» δήλωσε χαρακτηριστικά. 
 
«Είναι θέμα συνταγματικού καθήκοντος να μην ψηφίσουν οι βουλευτές τις ρυθμίσεις» πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Η βουλευτής της ΝΔ Ασημίνα Σκόνδρα επισήμανε την ανάγκη ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, τονίζοντας ότι η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού από τη στιγμή που τα δημοσιονομικά πλαίσια αυτά και η χώρα έχει υπογράψει μνημόνια. «Να λέμε ‘όχι’ σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε και άλλη πρόταση, δεν βλέπω άλλη πρόταση. Θα ψηφίσω γιατί είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τη βοήθεια των 12 δισ. ευρώ» τόνισε. 
 
Η βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει φέρει καμία εναλλακτική πρόταση στη Βουλή, κάνοντας λόγο για διγλωσσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
 
Από την πλευρά της, η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή δήλωσε ότι αισθάνεται ντροπή για όσα συμβαίνουν στο κοινοβούλιο με το πολυνομοσχέδιο, κάνοντας λόγο για διατάξεις «παγίδες. 
 
Έχει ύποπτες διατάξεις, τόνισε, παραθέτοντας ως παραδείγματα στα δάνεια ότι για να ενταχθεί κάποιος στη ρυθμίσεις με στεγαστικό δάνειο 300.000 ευρώ θα πρέπει να καταθέσει εγγυητική η εμπράγματη υποθήκη. Επίσης, η κ. Μακρή ανέφερε ότι αλλάζει ο τρόπος διαγραφής των απαιτήσεων του δημοσίου χωρίς ασφαλιστικές δικλείδες.
 
 
Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/230718/konstadopoulou-to-polunomoshedio-apaxionei-to-koinovoulio-/#ixzz2RjsRHwDs 
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα