Thumbnail
ΕΣΑΚ ΔΕΕ Συνεργαζόμενοι: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια

 

ΕΣΑΚ-ΔΕΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ

Απάντηση στους εμπνευστές του κειμένου για την Γ.Σ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας την Τρίτη 16/4/2013

Με έκπληξη διαβάσαμε κείμενο –καταγγελία με αφορμή την έκτακτη Γενική Συνέλευση του κλάδου που δεν έγινε λόγο έλλειψης απαρτίας.

Αυτοί που έλαβαν την πρωτοβουλία της σύνταξης του κειμένου παραπλάνησαν τους μισούς συναδέλφους που υπέγραψαν την καταγγελλια.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας τα γεγονότα έχουν ως εξής : Με απόφαση του το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας και την θετική ψήφο της παράταξης μας καθορίστηκε έκτακτη Γ.Σ του κλάδου για την Τρίτη 16-4-2013 στις 7:00 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του 1ου Λυκείου όπως και έγινε. Για την ύπαρξη απαρτίας απαιτείται σύμφωνα με το καταστατικό το ¼ των οικονομικά τακτοποιημένων μελών δηλαδή 130 μέλη περίπου.

Πέρασαν 45 περίπου λεπτά και μέσα στο αμφιθέατρο υπήρχαν 35 συνάδελφοι (δηλαδή σχεδόν οι μισοί που υπογράφουν το κείμενο καταγγελία). Ήταν επόμενο εφόσον δεν υπήρχε απαρτία να αναβληθεί η συνέλευση.

Είναι πρόκληση οι συντάκτες του κειμένου να μας καταγγέλλουν όταν οι ίδιοι παραπλανούν τους συναδέλφους λέγοντας ψέματα ότι αποχώρησε ο εκπρόσωπος της παράταξης μας.

Αυτό και αν είναι μικροπολιτική και μικροκομματικές συμπεριφορές στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να καταδικάσουν τις απαράδεκτες συμπεριφορές της ηγεσίας της ¨κοινής Δράσης¨,  και να απομονώσουν κάθε ενέργεια που  στόχο έχει μικροπαραταξιακά  οφέλη , να συσπειρωθούν γύρω από την ΕΣΑΚ-ΔΕΕ και να αγωνιστούν ενάντια στα βάρβαρα μέτρα της συγκυβέρνησης μέσα από τον σύλλογο μας με μαζικές διαδικασίες που κάποιοι ξεχνούν.

 Καλούμε τους συναδέλφους που υπέγραψαν αυτό το προβοκατόρικο κείμενο να σκεφτούν ποιος εξυπηρετείται με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις και καταγγελίες που απορρέουν από τέτοιες Γκεμπελίστικες πρακτικές .

Για την ΕΣΑΚ-ΔΕΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Καραγιάννης Αποστόλης 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

via
Ενημερωτική εκδήλωση στις 23/4 - «Βία μεταξύ των ανηλίκων και αναρτημένη στο διαδίκτυο»
Ενημερωτική εκδήλωση για τη βία ανηλίκων συνδιοργανώνουν οι Δήμοι Αγ. Παρασκευής, Παπάγου – Χολαργού & Φιλοθέης – Ψυχικού
Ενημερωτική εκδήλωση στις 23/4 - «Βία μεταξύ των ανηλίκων και αναρτημένη στο διαδίκτυο»