Thumbnail
Τι πανδαισία για την ουσία!

Τι πανδαισία για την ουσία! Και η Βούλτεψη, και η Πιπιλή, και ο Κυριάκος, και η Μισέλ, και ο Παναγιωτόπουλος, και ο Τζαμτζής, στάθηκαν χθες στην ουσία των προχτεσινών δηλώσεων του Άδωνι. Η οποία ουσία είναι μία: Ο Τσίπρας! Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο πήξε, ο δείξε, πρέπει να δώσει εξηγήσεις γιατί υπονομεύει την οικονομία. Και όχι ο δικός τους ο Άδωνις, του οποίου τα λογάκια ότι θα βγάλει τα λεφτά του στο εξωτερικό, αν πέσει τον Φεβρουάριο ο Σαμαράς, ξεπεράστηκαν ως μη λεχθέντα. Ή ως εντέχνως αποσπασθέντα από τον δομημένο λόγο του ανδρός που άλλα εννοούσε!

Τους έφτυναν έναν-έναν οι δημοσιογράφοι, που μόνο συριζαίοι δεν είναι, κι αυτοί, όλοι μαζί με μια φωνή, μας ενημέρωναν ότι ψιχαλίζει. Βρε έτσι κι έτσι τα είπε ο δικός σας. Όχι, αυτά είναι αποσπασματικά και το αποσπασματικό είναι ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού. Βρε επί πέντε λεπτά ο Άδωνις έλεγε και ξανάλεγε ότι θα βγάλει τα λεφτά του έξω και εγκαλούσε μάλιστα τους δημοσιογράφους γιατί δεν λένε την αλήθεια - ότι θα κάνουν το ίδιο κι αυτοί. Όχι, αυτό που έλεγε είναι ότι ο Τσίπρας φταίει για την αστάθεια που ΘΑ προκαλέσει και για ό,τι ήθελε επακολουθήσει.

Προκύπτουν ένα ερωτηματικό και δύο βεβαιότητες από αυτή την παρέλαση κομμένων κεφαλών. Το ερωτηματικό: Τη γραμμή την έδωσε το Μαξίμου τηλεφωνικώς ή ηλεκτρονικώς; Η πρώτη βεβαιότητα: Ο Άδωνις είναι υπό την προστασία της Υψηλής Πύλης, αφού σε όσα έλεγαν ήταν ολοφάνερη η εντολή - μην τολμήσετε να Τον αγγίξετε. Με Τ κεφαλαίο. Η δεύτερη βεβαιότητα: Πάλι με την ίδια μαγκούρα πάνε στις εκλογές. Γκαπ, προσέξτε. Γκουπ, αν φύγει ο Σαμαράς θα σκοτώνεστε μπροστά στα ΑΤΜ. Γκαπ, γκουπ, μακριά από τον ΣΥΡΙΖΑ να μη σας αρπάξουν τα λεφτά οι Βαρεμένοι.

Ποια σταθερότητα, ποια ομαλότητα, ποια οικονομία, ποια πατρίδα, ποια δημοκρατία; Αν κάτι μένει από αυτή την παρέλαση της ξεφτίλας είναι ακριβώς η ξεφτίλα. Και των προσώπων που κρατούν ακόμα στα χέρα τους την τύχη μας και την τύχη της χώρας. Αλλά και όσων αραδιάζει το στοματάκι τους, όταν κάνει όσα κάνει το χεράκι τους. Παπαγαλάκια του Άδωνι κατάντησαν! Για να αποδειχτεί ότι δεν είναι μόνο μοιραίοι. Είναι και δειλοί, πανάθεμά τους...

 

avgi.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

eksetaseis
Ανατολική Μακεδονία-Θράκη: Ορισμός Εξεταστικού Κέντρου για την εισαγωγή μαθητών στα Εκκλησιαστικά Σχολεία
Ορισμός Εξεταστικού Κέντρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης για την εισαγωγή μαθητών/τριών στα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής...
Ανατολική Μακεδονία-Θράκη: Ορισμός Εξεταστικού Κέντρου για την εισαγωγή μαθητών στα Εκκλησιαστικά Σχολεία