Thumbnail
Σου δίνει να φας η αξιοπρέπεια; Όχι. 

Βγήκαμε στις αγορές θα ψηφίσω Σαμαρά

Το άρθρο αυτό το γράφω ως απάντηση σε όλους αυτούς τους μεμψίμοιρους αριστερούς και Συριζαίους που δεν αναγνωρίζουν το μεγάλο έργο του Σαμαρά, ερχόμενοι σε αντίθεση με ολόκληρη την ελληνική κοινωνία που το αναγνωρίζει. Εξάλλου εκτός από εμάς υπάρχουν μόνο αριστεροί και Συριζαίοι, δεν υπάρχουν άλλοι πολίτες με ανεξάρτητη σκέψη. Ποιο είναι αυτό το έργο; Μα πήρε την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής και κατάφερε χωρίς να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή, χωρίς να εξυγιάνει τη δημόσια διοίκηση, χωρίς να απομακρύνει το Κόμμα από το κράτος, χωρίς να φορολογήσει τις συχνότητες που χρησιμοποιούν τα ιδιωτικά Μέσα Ενημέρωσης, χωρίς να πλήξει τα Μεγάλα Συμφέροντα, να βγάλει τη χώρα μας στις Αγορές. Κατάφερε να ξεχαστούν από τη δημόσια συζήτηση τα Ζάππεια, κατάφερε να απαξιώσει στα μάτια της κοινωνίας τους Πασόκους και να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ, κατάφερε να διώξει μόνιμους δημόσιους υπάλληλους που δεν έχουν σχέση με το Κόμμα γιατί διορίστηκαν αξιοκρατικά.

Τώρα θα μου πείτε εμένα τι με συμφέρουν όλα αυτά. Πως θα πληρώσω τους λογαριασμούς μου, πως θα ζήσω την οικογένεια μου. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να επιβιώσουν τα Μεγάλα Συμφέροντα, γιατί αν αυτοί επιβιώσουν τότε όταν θελήσουν θα δώσουν λίγη δουλίτσα και λίγα χρήματα και σε εμάς. Τότε το Κόμμα μου που στήριξε τα Μεγάλα Συμφέροντα θα μεσολαβήσει και θα δικαιώσει την ψήφο μου. Κάποιοι θα μιλήσουν για Αξιοπρέπεια. Σου δίνει να φας η αξιοπρέπεια; Όχι. Αντίθετα, αν στα καφενεία, στους φίλους, στους γνωστούς μιλάω για το Κόμμα και καταφέρω να μαζέψω ψήφους γι’ αυτό, τότε η ανταμοιβή μου θα είναι μεγαλύτερη. Κοινωνική δικαιοσύνη και κουταμάρες, σημασία έχω εγώ και η οικογένεια μου. Με την έννοια αυτή ζηλεύω τους δημοσιογράφους, γιατί έχουν μεγαλύτερη ισχύ στο να πείσουν και να μαζέψουν ψήφους για το Κόμμα. Αυτοί καταφέρνουν να γίνουν και βουλευτές.

Εξάλλου ο Σαμαράς και το Κόμμα αγαπάνε την Πατρίδα την Οικογένεια και τη Θρησκεία. Οι άλλοι είναι άθεοι και προδότες. Κάποιοι θα πουν ότι όλοι Έλληνες είμαστε. Έλληνας από Έλληνα έχει διαφορά, δεν μπορεί να είσαι Έλληνας και να μην κάνεις το σταυρό σου, δεν μπορεί να είσαι Έλληνας και να μην θέλεις να διώξεις όλους τους μετανάστες από τη χώρα σου. Δεν μπορούν να ανθρώπινα δικαιώματα να είναι πάνω από τα ελληνικά δικαιώματα. Από την άλλη δεν είμαι και φανατικός σαν αυτούς της Χρυσής Αυγής να χτυπάω, για το λόγο αυτό πιστεύω ότι ο Μπαλτάκος ξεπέρασε τα όρια. Αντίθετα ο Άδωνις, ο Μάκης και ο Θανάσης κρατούν ευδιάκριτους διαχωρισμούς. Μισούμε τους ξένους, τους απαξιώνουμε, τους κατηγορούμε για όλα τα εγκλήματα αλλά δεν τους χτυπάμε. Έχει διαφορά.

Για όλους αυτούς τους λόγους η Ελλάδα που βγήκε στις Αγορές είναι η Ελλάδα που θέλω να έχω. Είναι η Ελλάδα που μου αξίζει. Ναι θα ψηφίσω Σαμαρά.

Δυστυχώς το παραπάνω κείμενο έχει ομοιότητες με την πραγματικότητα. Αντιπροσωπεύει σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις το 20 με 30% της ελληνικής κοινωνίας.

Σακατζής Δημήτρης

Εκπαιδευτικός σε διαθεσιμότητα

[email protected]

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα