παλαιστινη
Φώτο: Intime News
Εκατοντάδες φοιτητές έχουν στήσει ήδη αντίσκηνα στα Προπύλαια και στον Λευκό Πύργο

Ως ένδειξη αλληλεγγύης με την Παλαιστίνη ενώνουν τις φωνές τους φοιτητές και φοιτήτριες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη με μία ολονύχτια διαμαρτυρία.

Ακολουθώντας το παράδειγμα των φοιτητών στο εξωτερικό που διαμαρτύρονται για την συνεχιζόμενη γενοκτονία που διαπράττει το Ισραήλ στη Γάζα, εκατοντάδες φοιτητές στα Προπύλαια και στον Λευκό Πύργο έστησαν απόψε αντίσκηνα και σκοπεύουν να κάνουν ολονύχτια διαμαρτυρία.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι ζητούν να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, να αναγνωριστεί ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος, η ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει τη στήριξή της στο κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ και να γυρίσει πίσω η Φρεγάτα Ύδρα που έχει στρατιωτική εμπλοκή στην περιοχή.

Η διαμαρτυρία ξεκίνησε γύρω στις 8 το βράδυ με γιγαντοπανό που κρέμασαν στο κτίριο της πρυτανείας, ενώ έστησαν δεκάδες αντίσκηνα για να περάσουν εκεί συμβολικά το βράδυ και σκοπεύουν να παραμείνουν εκεί μέχρι το πρωί της Τρίτης. Μαζί με τους φοιτητές, διαμαρτύρονται συνδικάτα και γυναικείες οργανώσεις.

Το παρών θα δώσει, όπως έχει ανακοινωθεί, και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

παλαιστινη
παλαιστινη

 

παλαιστινη

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δημοτικά Σχολεία: Αλλάζει το ωράριο αποχώρησης των μαθητών

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα