police
Βίαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Σπάρτη

Έναν εφιάλτη έζησε 17χρονος στη Σπάρτη, όταν έπεσε θύμα απαγωγής και άγριου ξυλοδαρμού από συγγενείς της κοπέλας του.

Για την υπόθεση μίλησε στο Star, ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος εξήγησε ότι ο γιος του είχε ένα αθώο φλερτ με μια συμμαθήτριά του. Ωστόσο, η οικογένεια του κοριτσιού δεν ενέκρινε αυτή τη σχέση.

Τι συνέβη

Κάποια στιγμή ο αδελφός της κοπέλας τηλεφώνησε στον 17χρονο και του ζήτησε να μιλήσουν. Ο νεαρός χωρίς να υποψιαστεί κάτι δέχθηκε και όταν έφτασε στο σημείο της συνάντησης ο αδελφός της κοπέλας κι ένα ακόμα άτομο άρχισαν να τον χτυπούν με εξαιρετική αγριότητα. Οι δύο δράστες μάλιστα, δεν δίστασαν να αρπάξουν τον νεαρό μπροστά στα μάτια της μητέρας του και να τον βάλουν στο πορτ μπαγκάζ του οχήματός του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας του 17χρονου, κάποια στιγμή στον δρόμο από Αρεόπολη προς Πύργο σταμάτησαν, τον κατέβασαν από το πορτ μπαγκάζ, τον χτύπησαν ξανά και μετά τον έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο σπίτι του αδελφού της κοπέλας.

Εκεί ξεκίνησε νέος γύρος βασανιστηρίων τόσο από τον αδελφό της κοπέλας, όσο και από τους γονείς της. Το ξύλο που έπεσε ήταν ανελέητο, με τη μητέρα της κοπέλας να τον ξεμαλλιάζει και να του κάνει αμυχές στο πρόσωπο. Μάλιστα, από τα χτυπήματα άρχισε να βγαίνει αίμα από το αυτί του, ενώ, σύμφωνα με τη δικηγόρο του, έχει χάσει την ακοή του από το αριστερό αυτί και δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα επανέλθει.

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ο νεαρός

Το μαρτύριο του 17χρονου κράτησε για τουλάχιστον 3 ώρες με τους απαγωγείς του να τον αφήνουν σε ένα σημείο όπου ειδοποίησε τη μητέρα του για να τον βρει. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες, ενώ ψυχολογικά είναι σε άθλια κατάσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο πατέρας ενός από τους εμπλεκόμενους πριν λίγα χρόνια είχε δολοφονήσει τη μητέρα του στον Δυρό. Ο αδελφός της κοπέλας, ο πατέρας της και το δεύτερο άτομο που απήγαγαν κι επιτέθηκαν στον 17χρονο έχουν συλληφθεί, ενώ αναζητείται η μητέρα που κατηγορείται για ξυλοδαρμό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η φράση «Απορία ψάλτου βηξ»;

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 2/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Φίδι
Δάγκωμα φιδιού: Τι να κάνετε σε περίπτωση που σας συμβεί
Τι πρέπει να κάνουμε και τι να αποφύγουμε σε περίπτωση δαγκώματος από φίδι και μάλιστα από ένα από τα πλέον δηλητηριώδη στη χώρα μας, την οχιά
Δάγκωμα φιδιού: Τι να κάνετε σε περίπτωση που σας συμβεί
Instagram WhatsApp Facebook Messenger
«Καμπανάκι» από ειδικούς για εκατομμύρια χρήστες σε Facebook και Instagram – «Αλλάξτε τις ρυθμίσεις στο προφίλ σας, κινδυνεύετε»
Ειδικοί προειδοποιούν εκατομμύρια χρήστες του Facebook και του Instagram
«Καμπανάκι» από ειδικούς για εκατομμύρια χρήστες σε Facebook και Instagram – «Αλλάξτε τις ρυθμίσεις στο προφίλ σας, κινδυνεύετε»