παιδί
«Κλείσε το στόμα της με ταινία και βγες έξω» - «Την έδεσα πάλι με ταινία στα πόδια της και δεν μπορεί να κουνηθεί»

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ένα ζευγάρι Γερμανών, που μισούσε τη μόλις τριών ετών κόρη του και τη βασάνιζε φρικτά. Το κοριτσάκι δεν άντεξε την κακοποίηση και πνίγηκε από τον εμετό του, αβοήθητο.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο Sascha και η Maja Wensing, και οι δύο 40 ετών, συνελήφθησαν αφού το άψυχο κορμάκι της κόρης τους, Lea, εντοπίστηκε στο κανάλι Rhine-Herne, το οποίο βρίσκεται κοντά στο διαμέρισμά τους στο Dinslaken. Ο μαρτυρικός θάνατος του κοριτσιού συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο, όταν οι γονείς της Lea αποφάσισαν να την κλειδώσουν στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν και να την υποβάλουν σε βασανιστήρια τα οποία κράτησαν έξι μέρες.

Τα σοκαριστικά μηνύματα μεταξύ του ζευγαριού, που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης, έδειξαν ότι οι Wensing μισούσαν την κόρη τους και συνωμότησαν για να τη σκοτώσουν«Η ηλίθια βρ… μας σπαταλά τον χρόνο. Με θυμώνει, τα χάλασε όλα. Δεν την αντέχω άλλο», έγραφε ένα μήνυμα της Maja, με τον πατέρα να της απαντά: «Την έδεσα πάλι με ταινία στα πόδια της και δεν μπορεί να κουνηθεί. Είναι πολύ μαλ…».

Συνέχισαν περιγράφοντας λεπτομερώς πώς είχαν κλείσει το στόμα της κόρης τους με ταινία, γνωρίζοντας ότι πιθανότατα θα είχε οδυνηρό θάνατο, καθώς είχε αρχίσει να πνίγεται από τον ίδιο της τον εμετό. «Κλείσε το στόμα της με ταινία και βγες έξω», είπε η μητέρα. Ο Sascha τότε απάντησε: «Έχουμε συμπτώματα ασφυξίας… Ανυπομονώ για το αύριο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η φράση «Απορία ψάλτου βηξ»;

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 2/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τεμπη ονόματα νεκρών
Τέμπη: Συγκλονίζει επιστολή μητέρας θύματος – «Το παιδί μας χάθηκε, δεν υπάρχει πια»
«Τα παιδιά, οι φοιτητές, το μέλλον μας κι ο Παναγιώτης μου, που ήταν πολύ κοντά στην ηλικία των παιδιών αυτών, το μέλλον μας είχαν πολλά ακόμα να...
Τέμπη: Συγκλονίζει επιστολή μητέρας θύματος – «Το παιδί μας χάθηκε, δεν υπάρχει πια»