xylodarmos
Tον χτύπησε στο κεφάλι με το κοντάρι ηλεκτρικής σκούπας - Άνδρας γρονθοκόπησε τη μητέρα του

Σε επτά συλλήψεις και συνολικά δεκατρείς νέες δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα προχώρησαν το διήμερο 16 και 17 Μαΐου, οι αστυνομικοί στη Δυτική Ελλάδα.

Σε περιοχή του Ακτίου Βόνιτσας, συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλαν η μητέρα και τα αδέρφια του, αναφέροντας ότι τους απείλησε για τις ζωές τους κρατώντας ένα σίδερο και ένα σκεπάρνι.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας, την οποία κατήγγειλε ο εν διαστάσει σύζυγός της, αναφέροντας ότι τον χτύπησε στο κεφάλι με το κοντάρι ηλεκτρικής σκούπας, ενώ τον εξύβρισε και τον απείλησε λεκτικά για την ζωή του, κρατώντας μαχαίρι.

Χτύπησε τη μητέρα του με γροθιές στο κεφάλι

Στον Πύργο συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η μητέρα του αναφέροντας ότι την απείλησε και τις προκάλεσε σωματικές βλάβες χτυπώντας την με γροθιές στο κεφάλι. Η καταγγέλουσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στο Αγρίνιο συνελήφθη, χθες το βράδυ, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Στη Δυτική Αχαΐα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η αδερφή του, αναφέροντας ότι τη χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της προκληθούν σωματικές βλάβες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η φράση «Απορία ψάλτου βηξ»;

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 2/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα