Thumbnail
Αντιδημοκρατική εκτροπή της Διευθυύντριας Δ.Δ.Ε Λακωνίας

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια της Διευθύντριας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΔΕ) Λακωνίας, που με έγγραφό της ζητεί από τους διευθυντές των σχολείων να της αναφέρουν άμεσα (τηλεφωνικά και με εμπιστευτικό έγγραφο) «οποιοδήποτε συμβάν εντός ή εκτός σχολείου» στο οποίο «εμπλέκονται μαθητές ή καθηγητές»
 
Η διεύθυνση απειλεί μάλιστα, πως αν δεν το κάνουν θα έχουν τις «αντίστοιχες συνέπειες».
 
Οι καθηγητές καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους την ενέργεια αυτή της Διευθύντριας, λέγοντας ότι εντείνει το κλίμα απειλής προς τους εκπαιδευτικούς που υπάρχει στα σχολεία από την εφαρμογή των απαράδεκτων διατάξεων του ν.4093/12 και την προσπάθεια για την κατασκευή ενόχων ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς για να τίθενται σε αργία ή και να οδηγούνται σε απόλυση.
 
Η ΟΛΜΕ, τέλος καλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να καταδικάσει χωρίς καθυστέρηση αυτή την αντιδημοκρατική εκτροπή της Διευθύντριας ΔΔΕ Λακωνίας, λαμβάνοντας και τα απαραίτητα μέτρα. Διαφορετικά, καταλήγει η ΟΛΜΕ, θα είναι συνένοχη.
 
 
Ο.Λ.Μ.Ε.
Ερμού & Κορνάρου 2
ΤΗΛ: 210 3230073 – 3221255
FAX: 210 3311338
www.olme.gr
email: [email protected] Αθήνα, 24/4/13
 
 
 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΜΕ
 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΔΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
 
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια της Διευθύντριας ΔΔΕ Λακωνίας, που με έγγραφό της ζητά από τους διευθυντές των σχολείων να της αναφέρουν άμεσα (τηλεφωνικά και με εμπιστευτικό έγγραφο) «οποιοδήποτε συμβάν εντός ή εκτός σχολείου» στο οποίο «εμπλέκονται μαθητές ή καθηγητές», απειλώντας τους πως αν δεν το κάνουν θα έχουν τις «αντίστοιχες συνέπειες».
Καταγγέλλουμε την ενέργεια αυτή της Διευθύντριας, που εντείνει το κλίμα απειλής προς τους εκπαιδευτικούς που υπάρχει στα σχολεία από την εφαρμογή των απαράδεκτων διατάξεων του ν.4093/12 και την προσπάθεια για την κατασκευή ενόχων ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς για να τίθενται σε αργία  ή και να οδηγούνται σε απόλυση.
Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να καταδικάσει χωρίς καθυστέρηση αυτή την αντιδημοκρατική εκτροπή της Διευθύντριας ΔΔΕ Λακωνίας, λαμβάνοντας και τα απαραίτητα μέτρα. Αλλιώς θα είναι συνένοχη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανεπιστημια
Πιερρακάκης: Το σχέδιο για τα ψηφιακά πτυχία - Θυρίδες gov.gr και «ψηφιακός γκισές»
Με ηλεκτρονική αίτηση μέσω του ptyxia.gov.gr και χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Taxisnet και τον ΑΜΚΑ, φοιτητές, απόφοιτοι αλλά και...
Πιερρακάκης: Το σχέδιο για τα ψηφιακά πτυχία - Θυρίδες gov.gr και «ψηφιακός γκισές»