Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Στηρίζει την "Ελληνικός Χρυσός" η Χ.Α


Δημοσιεύτηκε στις: Παρασκευή, 22 Μάρτιος, 2013 - 17:12 | Στην Κατηγορία:
Κατηγορία: 

 

Στήριξη στην εταιρία του Μπόμπολα "Ελληνικός Χρυσός" προσφέρει η Χρυσή Αυγή, ενώ πραγματοποίησε και συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων. Μάλιστα όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση των Χρυσαυγιτών, οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν ότι δέχονται απειλές από την Αριστερά, ενώ οι βουλευτές του κόμματος εξέφρασαν την πλήρη στήριξή τους στα αιτήματα των εργαζομένων.

loading...

Σχετικά Άρθρα

Νηπιαγωγός για τα επεισόδια στην Πάρο: "Ο βασικός δράστης της επίθεσης είναι ο βουλευτής Μίχος"

Συντάκτης: Αφροδίτη Τζιαντζή

Τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Μίχο αναγνώρισε ως βασικό δράστη της επίθεσης εναντίον της η νηπιαγωγός Μαρία Τρούλου, περιγράφοντας τα γεγονότα που συνέβησαν στο νησί στις 28 Φεβρουαρίου του 2013, στο λιμάνι της Παροικιάς Πάρου.

Όπως κατέθεσε η μάρτυρας, βουλευτές και στελέχη της Χ.Α. βρέθηκαν στο νησί με επίσημη αιτιολογία την κοπή της βασιλόπιτας σε τοπική ταβέρνα· «πράγμα παράδοξο καθώς δεν είχαν καν γραφεία», σχολίασε.

Απέλυσε τον Ζέρβα από την Βουλή ο Μιχαλολιάκος, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις

Την ομολογία ενοχής της Χρυσής Αυγής αποτυπώνει η ανακοίνωση της απόφασης με την οποία ο στενός συνεργάτης του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη, Χρήστος Ζέρβας, απολύθηκε από τη θέση του μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείο του αρχηγού του στη Βουλή.

 

Ακυρώθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά

Αναβλήθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Κοραή, στο κέντρο του Πειραιά, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 15:30 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το νεοναζιστικό μόρφωμα, νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των βουλευτών Νίκου Κούζηλου και Γιάννη Λαγού με τον δήμαρχο Πειραιά.