Thumbnail
Προκηρύσσονται θέσεις Φιλολόγων από το Ιδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης - Αιτήσεις έως 20/12

   Ι∆ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ∆ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 


          Αθήνα ,    30 /11/2012  
         Αρ. Πρωτ:  602/16/35400


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ∆ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ∆ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ (α) ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ και (β) ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:«Εκπαίδευση Μεταναστών στην Ελληνική Γλώσσα, την Ελληνική Ιστορία και τον Ελληνικό Πολιτισµό - Ο∆ΥΣΣΕΑΣ» ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ 9

Το Ίδρυµα Νεολαίας και ∆ια Βίου Μάθησης (Ν.Π.Ι.∆., εποπτευόµενο από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευµάτων, Πολιτισµού και Αθλητισµού) στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Εκπαίδευση Μεταναστών στην Ελληνική Γλώσσα, την Ελληνική Ιστορία και τον Ελληνικό Πολιτισµό - Ο∆ΥΣΣΕΑΣ» ΑΠ7, «Εκπαίδευση Μεταναστών στην Ελληνική Γλώσσα, την Ελληνική Ιστορία και τον Ελληνικό Πολιτισµό - Ο∆ΥΣΣΕΑΣ» ΑΠ8  και «Εκπαίδευση Μεταναστών στην Ελληνική Γλώσσα, την Ελληνική Ιστορία και τον Ελληνικό Πολιτισµό - Ο∆ΥΣΣΕΑΣ» ΑΠ9,  οι οποίες συγχρηµατοδοτούνται από την  Ε.Ε. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο)  και  το Ελληνικό ∆ηµόσιο και µε βάση τις υπ’ αριθµ. πρωτ. 19104/23-11-2012, 19105/23-11-2012 και 19106/23-11-2012 Αποφάσεις της Ειδικής Υπηρεσίας ∆ιαχείρισης του Ε.Π. «Εκπαίδευση και ∆ια Βίου Μάθηση» και την 671/35/15-11-2012  απόφαση του ∆.Σ. προκηρύσσει τις θέσεις Υπευθύνων Εκπαίδευσης και Εκπαιδευτών µε σύµβαση µίσθωσης έργου στους νοµούς όπου υλοποιείται το εκπαιδευτικό πρόγραµµα.

(α) Οι αρµοδιότητες των Υπευθύνων Εκπαίδευσης είναι:
-η ευθύνη για την ανάπτυξη συνεργασίας µε την τοπική αυτοδιοίκηση , τους τοπικούς φορείς, τις υπηρεσίες, συλλόγους µεταναστών κ.ά.
-η ενηµέρωση και πληροφόρηση φορέων και πολιτών σε τοπικό επίπεδο επί των παρεχόµενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών
-η συµβολή στη διοργάνωση τοπικών εκδηλώσεων προβολής του έργου  
-η τήρηση των κανόνων δηµοσιότητας των συγχρηµατοδοτούµενων πράξεων και της επικοινωνιακής πολιτικής του φορέα 2
-η συµµετοχή σε ενηµερωτικές συναντήσεις και συναντήσεις σχετικά µε την πρόοδο του έργου
-η οργάνωση λειτουργίας τµηµάτων µάθησης µε βάση τα αιτήµατα και τις ανάγκες
-η καταγραφή, ηλεκτρονική καταχώρηση και επεξεργασία των  στατιστικών στοιχείων για την
παρακολούθηση του φυσικού αντικειµένου στην περιοχή ευθύνης τους και η τήρηση και συµπλήρωση των προβλεπόµενων εντύπων για την πιστοποίηση του φυσικού αντικειµένου του έργου
-η ενηµέρωση υποψηφίων εκπαιδευοµένων για τη συγκρότηση των τµηµάτων µάθησης
-η συνεργασία µε τους εκπαιδευτές του έργου στην εφαρµογή των εργαλείων ανίχνευσης γλωσσικών δεξιοτήτων και προόδου των υποψηφίων και των εκπαιδευοµένων για την ένταξή τους σε τµήµατα µάθησης
-η εξασφάλιση κατάλληλων χώρων εκπαίδευσης  
-η πιστοποίηση έναρξης, λήξης των τµηµάτων και η παρακολούθηση της λειτουργίας τους
-η συµµετοχή στις διαδικασίες αξιολόγησης της Πράξης  
-η τήρηση όλων των αρχείων και φακέλων του έργου.

(β) Οι αρµοδιότητες των Εκπαιδευτών είναι:  
- η διδασκαλία Ελληνικής Γλώσσας, Ιστορίας και Πολιτισµού στα τµήµατα µάθησης
- η συµµετοχή σε διαδικασίες κατάταξης εκπαιδευοµένων σε τµήµατα µάθησης
- η συµµετοχή στις συντονιστικές και ενηµερωτικές συναντήσεις
- η συµµετοχή στις διαδικασίες αξιολόγησης της Πράξης
- η ορθή τήρηση των εντύπων των τµηµάτων µάθησης και η τήρηση των χρονοδιαγραµµάτων παράδοσης εντύπων και εκθέσεων
- η κατάθεση αξιολόγησης εκπαιδευοµένων  

Τα ειδικά και αναλυτικά καθήκοντα όλων των παραπάνω θέσεων θα περιγράφονται στη σύµβαση.  

Το έργο θα υλοποιηθεί στους παρακάτω νοµούς :  

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
 ∆ράµας
 Έβρου
 Καβάλας
 Ξάνθης
 Ροδόπης  
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Ηµαθίας 3
Θεσσαλονίκης
Κιλκίς
Πέλλας
Πιερίας
Σερρών
Χαλκιδικής
Περιφέρεια ∆υτικής Μακεδονίας
Γρεβενών
Καστοριάς
 Κοζάνης
Φλώρινας
Περιφέρεια Ηπείρου
 Άρτας
 Θεσπρωτίας
 Ιωαννίνων
 Πρέβεζας
Περιφέρεια Θεσσαλίας
 Καρδίτσας
 Λάρισας
 Μαγνησίας  
 Τρικάλων
Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
 Ζακύνθου
 Κέρκυρας
 Κεφαλληνίας  
 Λευκάδας
Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδας
 Αιτωλοακαρνανίας
 Αχαΐας
 Ηλείας
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
 Βοιωτίας
Εύβοιας
 Ευρυτανίας
Φθιώτιδας
Φωκίδας
Περιφέρεια Αττικής
 Βόρειος Τοµέας Αθηνών 
 ∆υτικός Τοµέας Αθηνών  
 Κεντρικός Τοµέας Αθηνών  
 Νότιος Τοµέας Αθηνών  
 Πειραιώς και   Νήσων  
 Ανατολική Αττική
 ∆υτική Αττική
Περιφέρεια Πελοποννήσου
 Αργολίδος
 Αρκαδίας
 Κορινθίας
 Λακωνίας
 Μεσσηνίας
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
 Λέσβου  
 Σάµου  
 Χίου
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Κυκλάδων  
∆ωδεκανήσου  
Περιφέρεια Κρήτης
 Ηρακλείου
 Λασιθίου
 Ρεθύµνης
Χανίων

Οι  Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης θα ενταχθούν µε βάση το σύνολο των µορίων τους σε πίνακες ταξινοµηµένους ανά νοµό / τοµέα   και θα επιλέγονται  σύµφωνα µε την κατάταξή τους. Η σύµβαση των Υπευθύνων Εκπαίδευσης που θα επιλεγούν θα είναι σύµβαση µίσθωσης έργου µε ηµεροµηνία λήξης για την παράδοση του έργου την  31η/12/2013 . Ο αριθµός των τµηµάτων εξαρτάται από τις ανάγκες που θα προκύψουν στον αντίστοιχο νοµό και από τον προϋπολογισµό της Πράξης στον αντίστοιχο  Α.Π.. Ο µέγιστος αριθµός τµηµάτων που θα µπορεί να αναλάβει κάθε Υπεύθυνος Εκπαίδευσης θα είναι τα (15) δεκαπέντε.   
 
Οι Εκπαιδευτές θα ενταχθούν µε βάση το σύνολο των µορίων τους σε πίνακες ταξινοµηµένους ανά νοµό/ τοµέα  και θα επιλέγονται  σύµφωνα µε την κατάταξή τους και ανάλογα µε τις ανάγκες που θα προκύπτουν στο νοµό.  Η σύµβαση των Εκπαιδευτών που θα επιλεγούν θα είναι σύµβαση 5 µίσθωσης έργου - µε την επιφύλαξη της εφαρµογής της παρ. 2 του άρθρου 19 του Ν. 3879/2010 -   µε ηµεροµηνία λήξης για την ολοκλήρωση του έργου  την  31η/12/2013.  

Το ΙΝΕ∆ΙΒΙΜ διατηρεί το δικαίωµα υπογραφής και νέας σύµβασης µε το ίδιο πρόσωπο,  µέχρι τη λήξη του φυσικού αντικειµένου του έργου, εάν η νέα  σύµβαση αφορά την εκτέλεση του ίδιου έργου και µε τον περιορισµό των διατάξεων του Π.∆.164/2004.

Οι ενδιαφερόµενοι επιτρέπεται να υποβάλουν αίτηση και για  τις δύο θέσεις. Για κάθε θέση επιτρέπεται η υποβολή αίτησης για έναν µόνο από τους παραπάνω  νοµούς/ τοµείς, όπως παρουσιάζονται στον πίνακα.  Η επιλογή περισσότερων από ένα νοµό ή τοµέα στο πλαίσιο της ίδιας θέσης  αποτελεί λόγο αποκλεισµού από τη διαδικασία επιλογής.  

∆εν θα επιτραπεί η παράλληλη απασχόληση του ίδιου ατόµου ως Υπευθύνου Εκπαίδευσης και ως Εκπαιδευτή στον ίδιο νοµό.  

Η αµοιβή των Υπευθύνων Εκπαίδευσης θα καταβάλλεται  µε την ολοκλήρωση των καθηκόντων και την παράδοση των παραδοτέων και ορίζεται στα 800,00 € µικτά συµπεριλαµβανοµένων των νοµίµων κρατήσεων και συµπεριλαµβανοµένου του ΦΠΑ για κάθε τµήµα µάθησης και µε µέγιστο αριθµό τµηµάτων τα (15) δεκαπέντε.   Οι Εκπαιδευτές θα αµείβονται για κάθε πραγµατική ώρα που διδάσκουν.


Για την πληρωµή του εργολαβικού ανταλλάγµατος απαιτούνται όσα δικαιολογητικά προβλέπονται από τις αντίστοιχες κείµενες διατάξεις, όπως αυτές εκάστοτε ισχύουν, ήτοι :  


1. Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών (ΑΠΥ)  
2. Φορολογική ενηµερότητα εφόσον το πληρωτέο ποσό υπερβαίνει τα 1500 ,00 € (άρθρο 26 Ν. 1882/1990, σε συνδυασµό µε την Υ.Α. 1109793/6134-11/0016/1999, όπως ισχύουν)  και  
3. Ασφαλιστική ενηµερότητα από το ΙΚΑ εφόσον το πληρωτέο ποσό υπερβαίνει τα 3.000,00 € (άρθρο 2 παρ.5 Ν. 2556/1997 και 8 παρ.5 Α.Ν. 1846/1951, σε συνδυασµό µε την Υ.Α. Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Φ/21/116/2000, όπως ισχύουν).  


Η έκδοση Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών µπορεί, µε εξαίρεση τους ελεύθερους επαγγελµατίες, να υποκατασταθεί από Απόδειξη Πληρωµής Επαγγελµατικής ∆απάνης (ΑΕ∆) του φορέα (Ι.ΝΕ.∆Ι.ΒΙ.Μ.), σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις. Ο ανάδοχος για το σκοπό αυτό υποχρεούται να προσκοµίσει αντίγραφο του εκκαθαριστικού του σηµειώµατος. Σε περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί ακόµα εκκαθαριστικό σηµείωµα για την προηγούµενη  φορολογική χρήση κατά το χρόνο καταβολής του εργολαβικού ανταλλάγµατος, ο ανάδοχος συντάσσει σχετική υπεύθυνη δήλωση.  

Τα κριτήρια επιλογής και µοριοδότησης των υποψηφίων είναι τα ακόλουθα:  



* Πτυχίο Φιλοσοφικού Τµήµατος Φιλοσοφικής Σχολής ή Φιλολογίας ή Ελληνικής Φιλολογίας  ή Ιστορίας και Αρχαιολογίας ή Ιστορίας και Εθνολογίας ή Ιστορίας − Αρχαιολογίας − Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (µε κατεύθυνση Ιστορίας ή Αρχαιολογίας) ή Ιστορίας ή Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας ή Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής ή Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών ή Φιλοσοφίας ή Φιλοσοφίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστηµών (Πατρών) ή Ιστορίας Αρχαιολογίας και ∆ιαχείρισης Πολιτισµικών  Αγαθών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστηµών και Πολιτισµικών Σπουδών (Πελοποννήσου) Πανεπιστηµίων της ηµεδαπής ή ισότιµα πτυχία αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής.  

Οι δηµόσιοι υπάλληλοι κατατάσσονται στο τέλος του πίνακα  επιλογής και προκειµένου να αναλάβουν εργασία υποχρεούνται να προσκοµίσουν άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου από την υπηρεσία τους.  


Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται υποχρεωτικά σε ηλεκτρονική µορφή και υπέχει θέση Υπεύθυνης ∆ήλωσης. Η ακρίβεια των στοιχείων που αναφέρονται σε αυτήν την αίτηση – δήλωση µπορεί να ελεγχθεί µε βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ.4 Ν.1599/1986).  
Η παρούσα πρόσκληση διατίθεται από την ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.∆Ι.ΒΙ.Μ.  www.inedivim.gr, στο σύνδεσµο προκηρύξεις και η αίτηση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://sde.ideke.edu.gr .

Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται µε την ανωτέρω (ηλεκτρονική) µορφή και αποστέλλονται ταχυδροµικά, µε e - mail ή µε fax δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται.  
Προθεσµία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων: από Τρίτη 4/12/2012 έως και  Πέµπτη 13/12/2012  και ώρα 15.00 (ηµεροµηνία και ώρα λήξης υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων) .  

Οι υποψήφιοι θα καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους εντός σφραγισµένου φακέλου διάστασης Α4.

Τα δικαιολογητικά θα αποσταλούν ταχυδροµικώς ή θα υποβληθούν  ιδιοχείρως από Τρίτη 4/12/2012 έως  Πέµπτη 20/12/2012 στη ∆ιεύθυνση :  


Ίδρυµα Νεολαίας και ∆ια Βίου Μάθησης
Αχαρνών 417 και Κοκκινάκη, 11143 Αθήνα
(Κεντρική Γραµµατεία , 3ος  όροφος)  

Για τις θέσεις Υπευθύνων Εκπαίδευσης ‘Εργου Ο∆ΥΣΣΕΑΣ ή  
Για τις θέσεις Εκπαιδευτών Έργου Ο∆ΥΣΣΕΑΣ  

Σε περίπτωση υποβολής αίτησης και για τις δύο θέσεις (Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης και Εκπαιδευτές), θα πρέπει να υποβληθεί ξεχωριστός φάκελος για κάθε θέση.
 

ΦΑΚΕΛΟΣ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Ο φάκελος δικαιολογητικών θα φέρει απαραίτητα υπογεγραµµένη  εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης. Αν για οποιοδήποτε λόγο ο υποψήφιος δεν µπορεί να εκτυπώσει την αίτηση, θα υποβάλει υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα καταγράφει τον αριθµό πρωτοκόλλου που θα του έχει 9 αποδώσει το ηλεκτρονικό σύστηµα κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής της αίτησής του.  


Ο φάκελος θα εµπεριέχει νοµίµως επικυρωµένα αντίγραφα των :
1) τίτλων σπουδών, βεβαιώσεων επιµόρφωσης και άλλων προσόντων  (πτυχίο ΑΕΙ, µεταπτυχιακό, διδακτορικό, τίτλο ξένης γλώσσας, αποδεικτικό γνώσης χειρισµού Η/Υ κλπ), τοποθετηµένα σύµφωνα µε τη σειρά των κριτηρίων του αναλυτικού πίνακα µοριοδότησης που εκτίθεται παραπάνω.
Για τίτλους σπουδών που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή  απαιτείται πράξη ή πιστοποιητικό αναγνώρισης από το ∆ΙΚΑΤΣΑ ή ∆ΟΑΤΑΠ για την αντιστοιχία και ισοτιµία τους.
Για τη µοριοδότηση της επιµόρφωσης, η χρονική διάρκεια πρέπει να αναγράφεται αποκλειστικά σε ώρες. Αν δεν αναγράφεται καθόλου ή αναγράφεται σε άλλη µορφή (π.χ. περίοδος παρακολούθησης από  …   έως  …) η βεβαίωση δεν λαµβάνεται υπόψη και δεν προσµετράται.  
 

2)αποδεικτικών – βεβαιώσεων  προϋπηρεσίας  
Η προϋπηρεσία - εµπειρία αποδεικνύεται µε βεβαίωση εργοδότη. Αν η βεβαίωση εργοδότη προέρχεται από ιδιωτικό φορέα, απαιτείται  η προσκόµιση  βεβαίωσης ασφαλιστικού φορέα.
Στις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας θα πρέπει να αναφέρεται µε σαφήνεια ο χρόνος απασχόλησης σε µήνες, και ο προσδιορισµός πλήρους ή µερικής απασχόλησης, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα αναγωγής σε πλήρη απασχόληση. Σε αντίθετη περίπτωση η επαγγελµατική εµπειρία δεν λαµβάνεται υπόψη.  
Για τη µοριοδότηση της  διδακτικής προϋπηρεσίας πρέπει να αποδεικνύεται µε σαφήνεια ο χρόνος απασχόλησης σε ώρες. Εάν η βεβαίωση διδακτικής προϋπηρεσίας προέρχεται από ιδιωτικό φορέα, απαιτείται  η προσκόµιση  βεβαίωσης ασφαλιστικού φορέα.

3) αποδεικτικών ανεργίας, πολυτεκνίας ή µονογονεϊκής οικογένειας και ΑµΕΑ.
Η ανεργία αποδεικνύεται µε πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕ∆, η ηµεροµηνία έκδοσης της οποίας δεν πρέπει να απέχει περισσότερο από πέντε (5) εργάσιµες ηµέρες από την ηµεροµηνία έναρξης της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων.  Αποκλείεται η απόδειξη µε υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και κάρτας ανεργίας.  
Προσόντα που αναφέρονται αλλά δεν τεκµηριώνονται µε την  υποβολή των αντίστοιχων πιστοποιητικών δεν θα ληφθούν υπόψη και δεν θα µοριοδοτηθούν για την τελική κατάταξη των υποψηφίων.  
 

∆ΙΑ∆ΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται υποχρεωτικά σε ηλεκτρονική µορφή και υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης. Τα µόρια θα υπολογιστούν αυτόµατα από το ηλεκτρονικό σύστηµα, µε βάση 10 την αίτηση / δήλωση των στοιχείων των υποψηφίων.  Θα ακολουθήσει αντιπαραβολή (διοικητική επαλήθευση) των στοιχείων της αίτησης µε το περιεχόµενο των φακέλων των δικαιολογητικών.
Προσόντα που αναφέρονται στην αίτηση αλλά δεν τεκµηριώνονται µε την υποβολή αντίστοιχων πιστοποιητικών δεν θα ληφθούν υπόψη και δεν θα µοριοδοτηθούν για την τελική κατάταξη των υποψηφίων.  
Σε περιπτώσεις ισοβαθµίας υποψηφίων , προηγούνται αυτοί που έχουν διδακτορικό τίτλο σπουδών, έπονται οι κάτοχοι µεταπτυχιακού τίτλου και , τέλος, κατά βαθµό πτυχίου, οι κάτοχοι πτυχίου. Αν υπάρξει ισοβαθµία και µετά τα προαναφερθέντα θα γίνεται δηµόσια κλήρωση µεταξύ των ισοβαθµούντων υποψηφίων.  
Μετά την αντιπαραβολή (διοικητική επαλήθευση) των στοιχείων της αίτησης και των αντίστοιχων δικαιολογητικών, τα αποτελέσµατα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.inedivim.gr.  


ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ 
Τυχόν ενστάσεις κατά της πρόσκλησης υποβάλλονται σε αποκλειστική προθεσµία τριών (3) εργάσιµων ηµερών από την επόµενη της ανάρτησης της πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.∆Ι.ΒΙ.Μ.  
Τυχόν ενστάσεις κατά των προσωρινών αποτελεσµάτων υποβάλλονται στην αποκλειστική προθεσµία  τριών (3) εργάσιµων ηµερών από την εποµένη της ανάρτησης των προσωρινών αποτελεσµάτων στην ιστοσελίδα του ΙΝΕ∆ΙΒΙΜ.  
Οι ενστάσεις θα πρέπει να είναι επί ποινή απαραδέκτου συγκεκριµένες. Πιο συγκεκριµένα, δεν γίνονται δεκτές ή απορρίπτονται ως ατεκµηρίωτες ενστάσεις κατά του πίνακα συνολικά ή κατά του συνόλου των υποψηφίων  που προηγούνται του ενισταµένου, κλπ.
Οι ενστάσεις υποβάλλονται ιδιοχείρως ή αποστέλλονται ταχυδροµικώς   εντός σφραγισµένου φακέλου διάστασης Α4, υπόψη της Επιτροπής Ενστάσεων, στη διεύθυνση Ίδρυµα Νεολαίας και ∆ια Βίου Μάθησης, Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, 111 43 Αθήνα, Κεντρική Γραµµατεία , 3ος όροφος για τις θέσεις :


ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΕ
ΤΙΤΛΟ:«Εκπαίδευση Μεταναστών στην Ελληνική Γλώσσα, την Ελληνική Ιστορία και τον
Ελληνικό Πολιτισµό - Ο∆ΥΣΣΕΑΣ» ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ 9  
Ή  
ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΤΩΝ  ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:«Εκπαίδευση
Μεταναστών στην Ελληνική Γλώσσα, την Ελληνική Ιστορία και τον Ελληνικό Πολιτισµό -
Ο∆ΥΣΣΕΑΣ» ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ 9  


Εάν η τελευταία ηµέρα της ανωτέρω προθεσµίας υποβολής των ενστάσεων είναι Σάββατο ή ηµέρα
αργίας των ∆ηµοσίων Υπηρεσιών, τότε η προθεσµία παρατείνεται αυτοδικαίως µέχρι και την πρώτη 11
εργάσιµη ηµέρα µετά την αργία. Ενστάσεις που περιέρχονται στην υπηρεσία µετά την παρέλευση
της προθεσµίας θεωρούνται εκπρόθεσµες και δεν εξετάζονται.   


Στην περίπτωση ταχυδροµικής αποστολής αιτήσεων ή ενστάσεων, ως τελική ηµεροµηνία λήψης από
το Ι.ΝΕ.∆Ι.ΒΙ.Μ λογίζεται η ηµεροµηνία που θα φέρει ο φάκελος της αποστολής, ο οποίος , µετά
την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση ή την ένσταση του υποψηφίου. Μετά το πέρας
της ως άνω ηµεροµηνίας, οι αιτήσεις ή οι ενστάσεις θεωρούνται εκπρόθεσµες.   


Ενηµερώνονται οι υποψήφιοι ότι, σύµφωνα µε την υπ’ αριθµ. 17/2002 Απόφαση της Αρχής
Προστασίας ∆εδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα, το Ι.ΝΕ.∆Ι.ΒΙ.Μ. θα παρέχει τη δυνατότητα
πρόσβασης σε στοιχεία που αφορούν τους λοιπούς υποψηφίους, προκειµένου να ασκήσουν τα
δικαιώµατά τους, σύµφωνα µε τη νόµιµη διαδικασία (έγγραφη  αίτηση, τεκµηρίωση υπέρτερου
έννοµου συµφέροντος).  


Πληροφορίες σχετικά µε το κείµενο και τους όρους της παρούσας Πρόσκλησης Εκδήλωσης  Ενδιαφέροντος στα τηλέφωνα 213 1311580 και 213 1311592.  


      O Πρόεδρος του ∆.Σ. του ΙΝΕ∆ΙΒΙΜ.
                                                                  Φίλιππος Λέντζας

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ στο Δημόσιο ΑΕΙ, ΤΕΙ και ίσως με απολυτήριο Λυκείου με ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ σε 2 μήνες από τώρα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα