Thumbnail
Ανασυγκρότηση του Σ.Κ  της ΕΛΜΕ Χαλκιδικής: Αποτελέσματα εκλογών για νέο ΔΣ

 

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η Ανασυγκρότηση του Σ.Κ. χαιρετίζει τη μεγάλη νίκη των μαχόμενων εκπαιδευτικών στις εκλογές για το ΔΣ της ΕΛΜΕ στις 22 Νοέμβρη.

Το εκλογικό αποτέλεσμα, αποτελεί ένα σαφές μήνυμα καταδίκης της μνημονιακής πολιτικής της εξαθλίωσης και ταυτόχρονα μήνυμα αγωνιστικής διάθεσης από τη μεριά της πλειοψηφίας των συναδέλφων.

Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι από τα πιο κρίσιμα στην ιστορία της χώρας μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την εφαρμογή των μέτρων του 3ου μνημονίου με τις προγραφές συναδέλφων, τις αργίες – διαθεσιμότητες – απολύσεις που βρίσκονται πια μέσα στις αυλές των σχολείων μας, τις υποχρεωτικές μετακινήσεις, την αξιολόγηση που μας ετοιμάζουν, την επίθεση στα δημοκρατικά μας δικαιώματα με τις συλλήψεις και τις δίκες αγωνιστών, και γενικά τον πιο δύσκολο χειμώνα των τελευταίων δεκαετιών.

 

Καλούμε τον κάθε συνάδελφο σε αγωνιστική ετοιμότητα! Δε θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε εμείς! Η εμπιστοσύνη σας μας δίνει δύναμη στον αγώνα για μια ΕΛΜΕ σκέψης, δράσης, αλληλεγγύης και αγώνα. Η μαζικοποίηση των διαδικασιών του σωματείου μας με τη συμμετοχή, την πρωτοβουλία και τις προτάσεις όλων μας, είναι καθοριστικός όρος για τη μαχητικότητα και την αποτελεσματικότητα του συνδικαλιστικού κινήματος.

Κανείς μόνος του στην κρίση ! Με μαζική ανυπακοή – αντίσταση – οργάνωση και αγώνα για την ανατροπή, μπορούμε να νικήσουμε !    

Από τη Ανασυγκρότηση εκλέγονται οι : Στίνη Ιωάννα, Μοσχόπουλος Μοσχόπουλος, Λέκκας Παναγιώτης και Τάσιου Μαρία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σκηνές έντασης στη Βουλή μπροστά σε μαθητές: «Μάσα», «γυμνοσάλιαγκας», «τσαμπατζού»

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ntantades
Πανελλαδικά τον Μάρτιο το voucher έως 500 ευρώ για τη φύλαξη παιδιών
Ανοίγει στα τέλη Μαρτίου η πλατφόρμα αιτήσεων – Ποιοι γονείς δικαιούνται την οικονομική ενίσχυση και ποιες είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής
Πανελλαδικά τον Μάρτιο το voucher έως 500 ευρώ για τη φύλαξη παιδιών