Επτά ελληνικά πανεπιστήμια στα 1.000 κορυφαία ερευνητικά ΑΕΙ στον κόσμο

Κοινωνία 0

Καταδικάστηκε τελικά ο 12χρονος για τη δολοφονία του νεοναζί πατέρα του

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Καταδικαστική απόφαση για ένα 12χρονο αγόρι, το οποίο είχε δολοφονήσει πριν από δύο χρόνια τον πατέρα του, ο οποίος ήταν δραστήριο μέλος νεοναζιστικής ομάδας, εξέδωσε σήμερα δικαστήριο της Καλιφόρνιας.
 
Η ακροαματική διαδικασία επικεντρώθηκε στις κατηγορίες τις οποίες απηύθυνε το νεαρό αγόρι στον πατέρα του για κακοποίηση, καθώς και στην αντίληψη του 12χρονου για το δίκαιο και το άδικο σε ό,τι αφορά τις πράξεις του.
 
Ο Τζόζεφ Χολ, ο οποίος ήταν μόλις 10 ετών, όταν πυροβόλησε τον πατέρα του, Τζέφρι, το Μάιο του 2011, είναι πολύ πιθανό να σταλεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα για ανηλίκους μέχρι να συμπληρώσει την ηλικία των 23 ετών.
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέο χριστουγεννιάτικο επίδομα για τους δημόσιους υπαλλήλους

Υπουργείο Παιδείας: 6.500 προσλήψεις αναπληρωτών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία