Thumbnail
Βρεφοκόμοι σε Κοζάνη, Μοσχάτο - Ταύρο, Ναύπλιο και Ελευσίνα

 

Βρεφοκόμοι σε Κοζάνη, Μοσχάτο - Ταύρο, Ναύπλιο και Ελευσίνα

Προκηρύξεις για εποχικό προσωπικό σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς θα εκδώσουν τέσσερις δήμοι μέσα στον Ιανουάριο.

Το ΑΣΕΠ ενέκρινε θέσεις για βρεφονηπιοκόμους, μαγείρους και προσωπικό καθαριότητας.

Δήμος Κοζάνης
Στην πρόσληψη έντεκα εποχικών υπαλλήλων προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, ο οποίος απέσπασε την έγκριση του ΑΣΕΠ για επτά θέσεις Υποχρεωτικής και τέσσερις θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι θέσεις κατανέμονται σε τρεις ειδικότητες ως εξής:

  • ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, τέσσερις θέσεις,
  • ΥΕ Καθαριστών, τέσσερις θέσεις, και
  • ΥΕ Βοηθών Μαγείρων, τρεις θέσεις.

Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Ιουλίου 2013. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 24613 50340.

ΝΠΔΔ Μοσχάτου - Ταύρου
Οκτώ θέσεις εποχικού προσωπικού εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ για το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου. Οι θέσεις αφορούν υποψηφίους Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα στελεχώσουν πέντε ειδικότητες. Οι πολυπληθέστερες εξ αυτών είναι οι ακόλουθες:

  • ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, δύο θέσεις,
  • ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, δύο θέσεις, και
  • ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, δύο θέσεις.

Επίσης, θα προσληφθούν ένας Μάγειρας κατηγορίας ΔΕ και ένας υπάλληλος Γενικών Καθηκόντων κατηγορίας ΥΕ. Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Αυγούστου 2013 με δυνατότητα παράτασης. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 3463116.

Κοινωνική Πρόνοια Ναυπλιέων
Στην πρόσληψη επτά εποχικών υπαλλήλων προχωρά άμεσα ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Ναυπλιέων, μετά την έγκριση που απέσπασε από το ΑΣΕΠ. Οι θέσεις αφορούν πτυχιούχους ΤΕΙ και αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι θα στελεχώσουν τέσσερις ειδικότητες. Οι πολυπληθέστερες από αυτές είναι οι εξής τρεις:

  • ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, δύο θέσεις,
  • ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων, δύο θέσεις, και
  • ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, δύο θέσεις.

Επίσης, θα προσληφθεί ένας Μάγειρας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού θα απασχοληθούν για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Αυγούστου 2013 με δυνατότητα παράτασης. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 27520 23352.

Νομικό Πρόσωπο Ελευσίνας
Εξι θέσεις ενέκρινε το ΑΣΕΠ για το Νομικό Πρόσωπο Ελευσίνας σε δύο ειδικότητες της Τεχνολογικής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Πρόκειται για πέντε θέσεις Τραπεζοκόμων κατηγορίας ΥΕ και μία θέση Βιβλιοθηκονόμου κατηγορίας ΤΕ. Οι επιτυχόντες Τραπεζοκόμοι θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Αυγούστου 2013 με δυνατότητα παράτασης, ενώ η θέση Βιβλιοθηκονόμου αφορά οκτάμηνη απασχόληση. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 5565616.

ΕΘΝΟΣ

 

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ στο Δημόσιο ΑΕΙ, ΤΕΙ και ίσως με απολυτήριο Λυκείου με ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ σε 2 μήνες από τώρα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

EKPAIDEYTIKOS
«Έμαθες πολλά γράμματα καιρός να τα γυρίσεις στα παιδιά του λαού μας»
Σχετικά με την αλήθεια που διαπίστωσε πως έκρυβε η προτροπή του πατέρα της, πριν από τριανταπέντε χρόνια, να διοριστεί στην εκπαίδευση, μετά τις...
«Έμαθες πολλά γράμματα καιρός να τα γυρίσεις στα παιδιά του λαού μας»