Το γλυκό αποτελεί απαραίτητη συνήθεια μερικών ανθρώπων, όμως η ζάχαρη και οι πολλές θερμίδες το κάνουν απαγορευτικό για κατανάλωση σε καθημερινή βάση.
Όμως, ένα εύκολο και γρήγορο επιδόρπιο είναι τα μανταρίνια με σοκολάτα και μπορεί να το κάνει κανείς με 3 ή 4 υλικά.
Η συνταγή
- 1/4 φλ. τσαγιού λιωμένη ημίγλυκη σοκολάτα
- 1 κ. γλ. λάδι καρύδας
- 5 μανταρίνια, καθαρισμένα
- Προαιρετικά θαλασσινό αλάτι με νιφάδες, για γαρνίρισμα
Λιώνετε τη σοκολάτα και στη συνέχεια την ανακατεύετε με λάδι καρύδας. Όταν το μείγμα είναι ακόμη ζεστό βουτάτε τις φέτες του μανταρινιού μέσα, είτε ολόκληρα, είτε μέρος αυτών και τα μεταφέρετε σε ταψί με λαδόκολλα.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να τα πασπαλίσει με νιφάδες θαλασσινού αλατιού και στη συνέχεια τα τοποθετείτε στο ψυγείο μέχρι η σοκολάτα να παγώσει, για περίπου 20-30 λεπτά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΟΠΣΥΔ - Αναπληρωτές: Οδηγίες εγγραφής αναπληρωτών
Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 12 ευρώ το μήνα
ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ
Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ