Thumbnail
Πρόγνωση καιρού

Μεταβολή περιμένουμε να παρουσιάσει ο καιρός κατά τη διάρκεια του Σαββάτου 15/12/2018, με βροχές και καταιγίδες οι οποίες μετά το μεσημέρι αναμένεται τοπικά να είναι ισχυρές, καθώς βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται νότια της Σικελίας θα κινηθεί προς την Πελοπόννησο. 

Τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στο Ιόνιο και στη Δυτική Ελλάδα, και στην Πελοπόννησο, στη Στερεά, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινότερα τμήματα της βόρειας χώρας.

Στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας, βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από αργά το απόγευμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Κυριακή, φαινόμενα που ενδέχεται να είναι παροδικά έντονα.

Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται η θέση του βαρομετρικού χαμηλού το βράδυ του Σαββάτου και η κατανομή των βροχοπτώσεων που θα εκδηλωθούν από τις πρωινές έως και τις βραδινές ώρες του Σαββάτου.

 

Πού αναμένεται να βρέξει

Την Κυριακή 16/12/2018 βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και ιδιαίτερα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν από ισχυρές βροχές και καταιγίδες συμπεριλαμβάνεται και το νησί του Καστελλόριζου. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινότερα τμήματα της βόρειας χώρας.

Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται η θέση του βαρομετρικού χαμηλού το πρωί της Κυριακής και η κατανομή των βροχοπτώσεων που θα εκδηλωθούν από βραδινές ώρες του Σαββάτου έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

 

Πρόγνωση καιρού

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΜΑΚΡΗ
Υπουργείο Παιδείας: Τροποποιείται η σειρά επιλογής στελεχών - Νέες Προκηρύξεις
Υπουργείο Παιδείας: Ανατροπή με νέα σειρά επιλογής στελεχών εκπαίδευσης και συγκρότηση του Συμβουλίου Επιλογής
Υπουργείο Παιδείας: Τροποποιείται η σειρά επιλογής στελεχών - Νέες Προκηρύξεις