Thumbnail
Εκπληκτική αισθητική μεταμόρφωση για το 1ο δημοτικό σχολείο Αλεξανδρούπολης

Το alfavita.gr εντόπισε την εκπληκτική "μεταμόρφωση" του 1ου δημοτικού σχολείου Αλεξανδρούπολης και σας την παρουσιάζει. Το σχολείο ομόρφυνε χάρις σε δραστήριους εθελοντές, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς με μεράκι και αγάπη για το περιβάλλον που ζουν, εργάζονται και μαθαίνουν!

Με την τοποθέτηση της εξωτερικής πόρτας του αύλειου χώρου. Η πόρτα έχει την όψη μιας βιβλιοθήκης όπου είναι τοποθετημένα μερικά από τα πιο γνωστά βιβλία όπως: "Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες" του Ι. Βερν, "Ο Μικρός Πρίγκιπας" του Αντουάν Σαιντ Εξυπερύ, "Το Γαϊτανάκι" της Ζωρζ Σαρή, "Το όνειρο του Σκιάχτρου" του Ευγένιου Τριβιζά κ.α.

Λίγα λόγια για την ομάδα εθελοντών «UPLO»

Η ομάδα εθελοντών «UPLO» ιδρύθηκε με ένα και μοναδικό σκοπό: να αλλάξει τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων ως προς την σημασία της κοινωνικής συνεισφοράς.

sholeio_alexandropoyli4.jpg

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από μια μικρή ομάδα πολιτών, πριν από μερικά χρόνια, και αν και αυτή τη στιγμή παραμένει ανενεργή, το καλλιτεχνικό της «τμήμα» εξακολουθεί να συμβάλλει ενεργά στην αναβάθμιση του τόπου.

Στo πλαίσιο αυτό εντάσσονται οι καλλιτεχνικές παρεμβάσεις που πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης, από την ομάδα graffiti Mitroulakis Crew.

Μια πρωτοβουλία που συνέβαλλε στην αισθητική αναβάθμιση του περιβάλλοντος των παιδιών, και που για ακόμη μια φορά απέδειξε την αξία του εθελοντισμού.

Δείτε στο video που ακολουθεί το νέο "πρόσωπο" του σχολείου:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα