Το 1ο Δημοτικό Αλεξανδρούπολης που ομόρφυνε με Μικρό Πρίγκηπα και Τριβιζά
Εκπληκτική αισθητική μεταμόρφωση για το 1ο δημοτικό σχολείο Αλεξανδρούπολης

Το alfavita.gr εντόπισε την εκπληκτική "μεταμόρφωση" του 1ου δημοτικού σχολείου Αλεξανδρούπολης και σας την παρουσιάζει. Το σχολείο ομόρφυνε χάρις σε δραστήριους εθελοντές, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς με μεράκι και αγάπη για το περιβάλλον που ζουν, εργάζονται και μαθαίνουν!

Με την τοποθέτηση της εξωτερικής πόρτας του αύλειου χώρου. Η πόρτα έχει την όψη μιας βιβλιοθήκης όπου είναι τοποθετημένα μερικά από τα πιο γνωστά βιβλία όπως: "Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες" του Ι. Βερν, "Ο Μικρός Πρίγκιπας" του Αντουάν Σαιντ Εξυπερύ, "Το Γαϊτανάκι" της Ζωρζ Σαρή, "Το όνειρο του Σκιάχτρου" του Ευγένιου Τριβιζά κ.α.

Λίγα λόγια για την ομάδα εθελοντών «UPLO»

Η ομάδα εθελοντών «UPLO» ιδρύθηκε με ένα και μοναδικό σκοπό: να αλλάξει τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων ως προς την σημασία της κοινωνικής συνεισφοράς.

sholeio_alexandropoyli4.jpg

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από μια μικρή ομάδα πολιτών, πριν από μερικά χρόνια, και αν και αυτή τη στιγμή παραμένει ανενεργή, το καλλιτεχνικό της «τμήμα» εξακολουθεί να συμβάλλει ενεργά στην αναβάθμιση του τόπου.

Στo πλαίσιο αυτό εντάσσονται οι καλλιτεχνικές παρεμβάσεις που πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης, από την ομάδα graffiti Mitroulakis Crew.

Μια πρωτοβουλία που συνέβαλλε στην αισθητική αναβάθμιση του περιβάλλοντος των παιδιών, και που για ακόμη μια φορά απέδειξε την αξία του εθελοντισμού.

Δείτε στο video που ακολουθεί το νέο "πρόσωπο" του σχολείου:

 

σχετικά άρθρα

"Άκυρο" στον Τραμπ από δικαστήριο για τον δημοσιογράφο του CNN
"Άκυρο" στον Τραμπ από δικαστήριο για τον δημοσιογράφο του CNN
Δικαστήριο στην Ουάσιγκτον διέταξε σήμερα τον Λευκό Οίκο να επαναφέρει τη διαπίστευση του δημοσιογράφου του CNN Τζιμ Ακόστα στην αμερικανική...
"Άκυρο" στον Τραμπ από δικαστήριο για τον δημοσιογράφο του CNN