Ανοικτές αιτήσεις στα eLearning προγράμματα του ΟΠΑ
Αιτήσεις μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου!

Ο επόμενος κύκλος εκπαιδεύσεων για τα προγράμματα eLearning του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) ξεκινά στα τέλη Φεβρουαρίου, με την προθεσμία υποβολής αιτήσεων των περισσότερων προγραμμάτων να είναι σε λίγες μέρες από τώρα, στις 14 Φεβρουαρίου!

Τα μαθήματα των προγραμμάτων γίνονται πλήρως ασύγχρονα, μέσω υπολογιστή και με χρήση σύγχρονης και φιλικής στο χρήστη εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Οι καταρτιζόμενοι έχουν την ευχέρεια να τα παρακολουθήσουν τις ώρες και μέρες που επιθυμούν, από οποιοδήποτε μέρος βρίσκονται.

Τα 50 και πλέον προγράμματα κατάρτισης καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος γνωστικών αντικειμένων στις Επιστήμες της Οικονομίας, της Διοίκησης και της Πληροφορίας και ομαδοποιούνται στις ακόλουθες κατηγορίες:

Τα προγράμματα έχουν επιλεγεί και αξιολογηθεί ώστε να αξιοποιούν την τεράστια σωρευμένη ερευνητική και διδακτική εμπειρία του ακαδημαϊκού προσωπικού του ΟΠΑ και χαρακτηρίζονται στο σύνολο τους από:

  • Στενή σύνδεση με την αγορά εργασίας, σύμφωνα με τις αρχές που διακατέχουν το ΟΠΑ από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, το 1920,
  • Άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις με σημαντική χρησιμότητα στην αγορά εργασίας και τακτικές ανανεώσεις της ύλης,
  • Προσεκτική επιλογή στη θεματολογία τους, η οποία εστιάζεται σε τομείς όπου το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει αξιόλογη δράση και ακαδημαϊκή «υπεροπλία»,
  • Κορυφαίο ακαδημαϊκό επίπεδο, που εξασφαλίζεται από τις αυστηρές διαδικασίες ένταξης και παρακολούθησης προγραμμάτων που έχει ορίσει η Σύγκλητος του ΟΠΑ,
  • Υψηλή ποιότητα παρεχόμενων γνώσεων, ακολουθώντας τις προδιαγραφές των προγραμμάτων του ΟΠΑ,
  • Ευχρηστία της εκπαιδευτικής πλατφόρμας, που δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις χρήσης Η/Υ και τεχνική υποστήριξη.

Σύμφωνα με την πολιτική Κοινωνικής Ευθύνης του ΟΠΑ, παρέχεται ενιαία εκπτωτική πολιτική στα προγράμματα του ΚΕΔΙΒΙΜ, η οποία ανέρχεται στο 20% της αξίας του κάθε προγράμματος και αφορά σε ανέργους, φοιτητές ΑΕΙ/ΤΕΙ, εκπαιδευόμενους που εγγράφονται ομαδικά (τουλάχιστον τέσσερα άτομα που εργάζονται στην ίδια επιχείρηση ή οργανισμό ή είναι μέλη ένωσης επαγγελματιών), τέκνα τριτέκνων ή πολυτέκνων, και συνταξιούχους με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχιας. Τα δίδακτρα πληρώνονται σε δόσεις, ενώ παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση των προγραμμάτων οδηγεί στην απόκτηση πιστοποιητικού επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης που φέρει την εγγύηση του ονόματος του ΟΠΑ για ευκολότερη πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

Η διαδικασία της αίτησης είναι απλή και γίνεται στην ιστοσελίδα https://elearning.aueb.gr/application-form.html.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του ΟΠΑ https://elearning.aueb.gr.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Παρκαρισμένα αμάξια επιτέθηκαν στην ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ στη Πανόρμου

Ανοίγουν τα σχολεία πριν το τέλος Μαρτίου - Νέες ανακοινώσεις

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

σχετικά άρθρα

Ειδικά σχολεία: Σε διαμαρτυρία καλεί ο ΣΕΠΕ «Ο Αριστοτέλης»
Ειδικά σχολεία: Σε διαμαρτυρία καλεί ο ΣΕΠΕ «Ο Αριστοτέλης»
Σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής, σήμερα Τρίτη 9 Μαρτίου, καλεί τους εκπαιδευτικούς των ειδικών σχολείων ο...
Ειδικά σχολεία: Σε διαμαρτυρία καλεί ο ΣΕΠΕ «Ο Αριστοτέλης»