ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Οικονομικό Πανεπιστήμιο: Κατάρτιση στη Java και τις τεχνολογίες αιχμής
Κορυφαία προγράμματα e-learning στη γλώσσα προγραμματισμού Java και τις τεχνολογίες αιχμής Java EE, Web Programming, Hibernate και Spring από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ)

Η διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση για προγράμματα κατάρτισης στις γλώσσες προγραμματισμού είναι το αποτέλεσμα της ενίσχυσης του τομέα της ανάπτυξης λογισμικού (software development), που στοχεύει στην κατανόηση και αντιμετώπιση πραγματικών προβλημάτων της κοινωνικής και οικονομικής ζωής μέσω αντίστοιχων εφαρμογών λογισμικού.

Οι καταρτιζόμενοι όλο και περισσότερο ενδιαφέρονται για προγράμματα κατάρτισης που θα τους προετοιμάσουν ώστε να εισέλθουν στην αγορά εργασίας μιας και (ορθώς) πιστεύουν, σύμφωνα με πολλές έρευνες, ότι η επαγγελματική κατάρτιση στο χώρο του προγραμματισμού και της ανάπτυξης εφαρμογών θα τους βοηθήσει στην επαγγελματική τους εξέλιξη.

Η Java είναι μία από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού, με μεγάλη ζήτηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που επί του παρόντος χρησιμοποιείται από εκατομμύρια προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο, για την ανάπτυξη εφαρμογών ηλεκτρονικών υπολογιστών, διαδικτυακών εφαρμογών, εφαρμογών για κινητές και φορητές συσκευές, κα.

Παρά την αυξανόμενη ζήτηση και την ανάγκη για υψηλού επιπέδου κατάρτιση, τα περισσότερα εκπαιδευτικά προγράμματα Java είναι κατακερματισμένα και μη ολοκληρωμένα (όπως αυτά που διατίθενται στο YouTube) ή προγράμματα διαφόρων φορέων χαμηλού επιπέδου μαθημάτων και χαμηλού επιπέδου διδασκαλίας, που δημιουργούν σύγχυση γιατί δεν παρουσιάζουν με το σωστό τρόπο τα διάφορα θέματα στον προγραμματισμό με Java ή υποθέτουν ότι οι εκπαιδευόμενοι γνωρίζουν ήδη θέματα προγραμματισμού.

Τα δε βιβλία, πανεπιστημιακά ή άλλα, είναι υψηλού κόστους, κουραστικά και συχνά παρωχημένα, δεδομένων των συνεχών εξελίξεων της γλώσσας αυτής.

Ανταποκρινόμενο στις κρίσιμες ανάγκες των εκπαιδευομένων και στα προβλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω, το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έχει δημιουργήσει δύο προγράμματα ασύγχρονης κατάρτισης (elearning) υψηλού επιπέδου που επιτρέπουν στους καταρτιζόμενους να αποκτήσουν πολύτιμα εφόδια για την αγορά εργασίας.

Και τα δύο προγράμματα είναι σχεδιασμένα με απλότητα, πληρότητα και επιστημονική και επαγγελματική επάρκεια. Επίσης, συνεχώς ανανεώνεται με τις νέες εξελίξεις της γλώσσας.

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση καθενός από τα προγράμματα οδηγεί στην απόκτηση πιστοποιητικού επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης που φέρει την εγγύηση και το κύρος του ονόματος του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών για ευκολότερη πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

Προγραμματισμός με Java: από το Α στο Ω

Το πιο ολοκληρωμένο και σε βάθος πρόγραμμα ασύγχρονης κατάρτισης (e-learning) για τη γλώσσα Java, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, διδάσκει σε βάθος όλες τις προγραμματιστικές δεξιότητες που χρειάζονται οι καταρτιζόμενοι ώστε να αιτηθούν θέσεις εργασίας ως Java Software Developers ή να ανέλθουν ως Senior Software Developers.

Στο πρόγραμμα προσφέρεται όλο το φάσμα γνώσεων στην έκδοση Java 8 και στην έκδοση Java 11: δομημένος προγραμματισμός, αντικειμενοστραφής προγραμματισμός, βάσεις Δεδομένων, SQL, MySQL, ανάπτυξη full-stack desktop εφαρμογών με JavaFX, ειδικά θέματα στην Java, καθώς και θέματα Git/GitHub.

Προγράμματα κατάρτισης από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Στη σελίδα του προγράμματος περιγράφονται αναλυτικά οι ενότητες που αυτό καλύπτει, η διαδικασία συμμετοχής και σχόλια εκπαιδευομένων που ήδη το έχουν ολοκληρώσει.

Το πρόγραμμα προσφέρεται 3 φορές τον χρόνο και οι εγγραφές στην επόμενη σειρά είναι ανοικτές μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα εδώ.

Java Full Stack Web Programming με Java Enterprise Edition, Hibernate και Spring

Είναι το μοναδικό πρόγραμμα elearning που παρέχει στους εκπαιδευόμενους υψηλού επιπέδου προγραμματιστικές δεξιότητες συνδυαστικά στις τεχνολογίες Java Enterprise Edition, Web Programming, Hibernate και Spring μέσα από πραγματικές εφαρμογές.

Καλύπτει σε βάθος τεχνολογίες που ζητάει η αγορά εργασίας και που δεν υπάρχουν σε άλλα online προγράμματα στην Ελλάδα και διεθνώς, όπως: σχεδιασμός και ανάπτυξη λογισμικού, καλές πρακτικές προγραμματισμού (Design Patterns), έλεγχος κώδικα, Java EE, Web Front-End με HTML/CSS/JavaScript/AJAX, REST API, υψηλού επιπέδου προγραμματισμός με Hibernate και Spring και ανάπτυξη Full-Stack Web εφαρμογών.

Ο συνδυασμός των γνώσεων που αποκτούν οι απόφοιτοι τους επιτρέπει να ανταποκριθούν σε σύνθετα έργα και πολλαπλούς ρόλους στο χώρο του προγραμματισμού.

Στη σελίδα του προγράμματος περιγράφονται αναλυτικά οι ενότητες που καλύπτει, η διαδικασία συμμετοχής σε αυτό και σχόλια εκπαιδευομένων που ήδη το έχουν ολοκληρώσει.

Το πρόγραμμα προσφέρεται 3 φορές τον χρόνο και οι εγγραφές στην επόμενη σειρά είναι ανοικτές μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα εδώ.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Έρχονται 1.163 μόνιμες προσλήψεις σε τρία υπουργεία

28η Οκτωβρίου: Πώς θα εορταστεί στα σχολεία - Τι ισχύει για τις μάσκες στην παρέλαση

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ, πόντιουμ, ομιλία, άνδρας, διαδήλωση, συγκέντρωση
Ο αγώνας των εκπαιδευτικών συνεχίζεται και δυναμώνει!
«Απέναντί μας έχουμε μια διαχρονική πολιτική που αντιμετωπίζει τη μόρφωση των νέων ως εμπόρευμα και τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων ως κόστος» -...
Ο αγώνας των εκπαιδευτικών συνεχίζεται και δυναμώνει!
perama katadioksi
Πέραμα: Στον εισαγγελέα οι 7 αστυνομικοί κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία
Στην εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να οδηγηθούν στις 7 απόγευμα οι επτά αστυνομικοί, οι οποίοι συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα με ένα...
Πέραμα: Στον εισαγγελέα οι 7 αστυνομικοί κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία
μίνα γκάγκα σχολεία
Γκαγκα: «Να ενημερώσουμε για τα εμβόλια, να λύσουμε τους φόβους»
«Η κυβέρνηση και το υπουργείο θα προσπαθήσουμε να λύνουμε προβλήματα στα νοσοκομεία, στα κατά τόπους γενικά νοσοκομεία και στις δομές υγείας ώστε να...
Γκαγκα: «Να ενημερώσουμε για τα εμβόλια, να λύσουμε τους φόβους»