Διαδικτυακό Πανόραμα Ταινιών από το τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ
Πρεμιέρα το Σάββατο 2 Μαΐου

Δώδεκα ταινίες μικρού μήκους, που δημιούργησαν φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Κινηματογράφου περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 4ου Πανοράματος Ταινιών «Auth Film School Panorama», το οποίο λόγω της έκτακτης κατάστασης εξαιτίας του κορονοϊού θα διεξαχθεί φέτος διαδικτυακά.

«Όπως τα πράγματα έχουν έρθει, προς το παρόν, δεν μπορούμε να σμίξουμε και να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί ταινίες στη μεγάλη οθόνη. Όμως συνεχίζουμε! Φέτος, το Πανόραμα δεν πάει Θεσσαλονίκη, δεν πάει Αθήνα! Το Πανόραμα έρχεται στο σπίτι σας, διαδικτυακά. Στις 2 Μαΐου, συντονιστείτε, από μακριά, αλλά μαζί μας, για να απολαύσουμε 12 ταινίες μικρού μήκους από τους φοιτητές του Τμήματος Κινηματογράφου ΑΠΘ», αναφέρουν στο μήνυμά τους οι φοιτητές.

Η πρεμιέρα θα γίνει το Σάββατο 2 Μαΐου 2020 και ώρα 19.30, στο YouTube, στο κανάλι Auth Film School Panorama, στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=BhWuitnZZbU

authfilmschoolpanorama

Οι συντελεστές των ταινιών στη συνέχεια θα απαντήσουν ζωντανά σε ερωτήσεις του διαδικτυακού τους κοινού, ενώ οι ταινίες θα παραμείνουν online στο κανάλι για 24 ώρες από την έναρξη της πρεμιέρας.

Ο τίτλος της ταινίας που θα προβληθεί στην πρεμιέρα είναι «YAWTH». Μεταφέρει το κοινό σε μια βραδιά στη ζωή των παιδιών που ανήκουν στη γενιά των social media και ξεκινά, όταν «ένα συνηθισμένο βράδυ Παρασκευής, η Βίκυ θέλει να πάει σε ένα πάρτι, αλλά η νύχτα δεν εξελίσσεται όπως είχε προγραμματίσει».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

logo alfavita

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις έγκυρα και έγκαιρα από το alfavita.gr

Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Δεν αποκλείστηκε περιορισμός των γιορτών των Χριστουγέννων

Τηλεκπαίδευση: Οδηγός εκπαιδευτικού για το Webex Meetings

Γιατί εκτοξεύτηκε η ζήτηση του σεμιναρίου "Διαπολιτισμική Εκπαίδευση"

Το κορυφαίο σεμινάριο στην Ελλάδα στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ για μοριοδότηση στον ΑΣΕΠ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Στον αέρα η τράπεζα θεμάτων για τις Πανελλήνιες 2021


 

σχετικά άρθρα

Άνοιγμα σχολείων: Ανοικτό το ενδεχόμενο περιορισμού των διακοπών
Άνοιγμα σχολείων: Ανοικτό το ενδεχόμενο περιορισμού των διακοπών
Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία: Δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο για περιορισμό των γιορτών των Χριστουγέννων από την Υπουργό Παιδείας
Άνοιγμα σχολείων: Ανοικτό το ενδεχόμενο περιορισμού των διακοπών