Διαδικτυακό Πανόραμα Ταινιών από το τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ
Πρεμιέρα το Σάββατο 2 Μαΐου

Δώδεκα ταινίες μικρού μήκους, που δημιούργησαν φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Κινηματογράφου περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 4ου Πανοράματος Ταινιών «Auth Film School Panorama», το οποίο λόγω της έκτακτης κατάστασης εξαιτίας του κορονοϊού θα διεξαχθεί φέτος διαδικτυακά.

«Όπως τα πράγματα έχουν έρθει, προς το παρόν, δεν μπορούμε να σμίξουμε και να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί ταινίες στη μεγάλη οθόνη. Όμως συνεχίζουμε! Φέτος, το Πανόραμα δεν πάει Θεσσαλονίκη, δεν πάει Αθήνα! Το Πανόραμα έρχεται στο σπίτι σας, διαδικτυακά. Στις 2 Μαΐου, συντονιστείτε, από μακριά, αλλά μαζί μας, για να απολαύσουμε 12 ταινίες μικρού μήκους από τους φοιτητές του Τμήματος Κινηματογράφου ΑΠΘ», αναφέρουν στο μήνυμά τους οι φοιτητές.

Η πρεμιέρα θα γίνει το Σάββατο 2 Μαΐου 2020 και ώρα 19.30, στο YouTube, στο κανάλι Auth Film School Panorama, στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=BhWuitnZZbU

authfilmschoolpanorama

Οι συντελεστές των ταινιών στη συνέχεια θα απαντήσουν ζωντανά σε ερωτήσεις του διαδικτυακού τους κοινού, ενώ οι ταινίες θα παραμείνουν online στο κανάλι για 24 ώρες από την έναρξη της πρεμιέρας.

Ο τίτλος της ταινίας που θα προβληθεί στην πρεμιέρα είναι «YAWTH». Μεταφέρει το κοινό σε μια βραδιά στη ζωή των παιδιών που ανήκουν στη γενιά των social media και ξεκινά, όταν «ένα συνηθισμένο βράδυ Παρασκευής, η Βίκυ θέλει να πάει σε ένα πάρτι, αλλά η νύχτα δεν εξελίσσεται όπως είχε προγραμματίσει».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα

Σημείωμα - «γροθιά» 9χρονου από την Πάτρα: «Τρώμε μία εβδομάδα ρύζι»
Σημείωμα - «γροθιά» 9χρονου από την Πάτρα: «Τρώμε μία εβδομάδα ρύζι»
«Αυτό που ζούμε και βλέπουμε αυτή την περίοδο, δεν το έχουμε ζήσει ξανά. Έρχονται άνθρωποι με ντροπή και ζητάνε, αν έχουμε να τους δώσουμε γάλα και...
Σημείωμα - «γροθιά» 9χρονου από την Πάτρα: «Τρώμε μία εβδομάδα ρύζι»