Βρείτε μαθητές για ιδιαίτερα εντελώς δωρεάν σε όλα τα αντικείμενα
Βρείτε μαθητές για ιδιαίτερα μαθήματα σε όλη την Ελλάδα εντελώς δωρεάν μέσω της νέας πλατφόρμας "Teachersnet.gr"

Το Teachersnet.gr είναι μία νέα πλατφόρμα διασύνδεσης εκπαιδευτικού - μαθητή που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ένας ενδιαφερόμενος έψαχνε έως τώρα στην Ελλάδα πιστοποιημένους καθηγητές για ιδιαίτερα - φροντιστηριακά μαθήματα.

Μέσω του Teachersnet, οι μαθητές και οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να βρουν έγκαιρα και έγκυρα, τον κατάλληλο δάσκαλο με τις κατάλληλες δεξιότητες, διδακτική εμπειρία και ακαδημαϊκές σπουδές πάνω σε όλα τα αντικείμενα.

Στο Teacherset.gr, μεγάλοι και μικροί μαθητές μπορούν να βρουν δασκάλους στην περιοχή τους οι οποίοι να πραγματοποιούν ιδιαίτερα μαθήματα που αφορούν την σχολική εκπαίδευση, την πανεπιστημιακή, την προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις ή για εξετάσεις στην εθνική σχολική δημόσιας διοίκησης, δασκάλους με εμπειρία στην διδασκαλία των ξένων γλωσσών, στην μουσική ή στην πληροφορική.

Από την άλλη πλευρά οι δάσκαλοι έχουν τη δυνατότητα να εμφανίζονται σε χιλιάδες υποψήφιους μαθητές προβάλλοντας σε αυτούς τις δεξιότητές τους, τα πτυχία τους, την εμπειρία τους και την διαθεσιμότητά τους παρέχοντας μέσω του teachersnet.gr όλη την πληροφόρηση που χρειάζεται να έχει κάποιος για να καταλήξει στον κατάλληλο δάσκαλο.

Δωρεάν εγγραφή καθηγητών και εύρεση μαθητών

Το Teachersnet προσφέρει έως τις 15 Νοεμβρίου δυνατότητα δωρεάν εγγραφής για όλους τους καθηγητές στην Ελλάδα ανεξαρτήτως αντικειμένου

Πραγματοποιήστε εγγραφή εδώ χρησιμοποιώντας τον Εκπτωτικό Κωδικό " TNET06 " κατά την δημιουργία του προφίλ σας. Τοποθετείστε τον εκπτωτικό κωδικό στο πεδίο "Promo Code" που θα σας ζητηθεί.

Με αυτό τον κωδικό έχετε τη δυνατότητα 6μηνης δωρεάν παραμονής στην πλατφόρμα και προβολής σας σε χιλιάδες μαθητές στα αντικείμενα που διδάσκετε και στις περιοχές που δηλώνετε διαθεσιμότητα.

Τα πιο δημοφιλή μαθήματα σχετικά (με την σχολική εκπαίδευση) σε αναζήτηση στο teachersnet.gr είναι τα παρακάτω

α) Αρχαία Ελληνικά
β) Μαθηματικά
γ) Ξένες Γλώσσες
ε) Φυσική
ζ) Έκθεση
η) Προγραμματισμός
θ) Μουσική
ι) Χορός

σχετικά άρθρα