Σήμερα Παρασκευή στο "Σήμα": Κεντρική Εκπαιδευτική Εκδήλωση των αντιτετραδίων
Παρασκευή, 23 Μαρτίου, 19:00 στο ΣΗΜΑ (Χαριλάου Τρικούπη και Ισαύρων 29 Γ΄ - Εξάρχεια) 

Κεντρική εκπαιδευτική εκδήλωση για τα 30 χρόνια της εκπαιδευτικής τους πορείας διοργανώνουν ο Εκπαιδευτικός Όμιλος - Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης στο ΣΗΜΑ (Χαριλάου Τρικούπη και Ισαύρων 29 Γ΄ - Εξάρχεια)  σήμερα Παρασκευή, 23 Μαρτίου, στις 7μμ

Θα μιλήσουν οι Γιώργος Καββαδίας, Γιώργος Σόφης και Αγγελική Φατούρου. Στην εκδήλωση έχουν κληθεί όλα τα εκπαιδευτικά περιοδικά και αγωνιστές πανεπιστημιακοί δάσκαλοι.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί βίντεο με κρίσιμες στιγμές του εκπαιδευτικού κινήματος και τη συμβολή των αντιτετραδίων.

30 ΧΡΟΝΙΑ αντιτετράδια - ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΙΣΧΥΟΥΝ!

Σε μια επετειακή χρονιά για τα αντιτετράδια της εκπαίδευσης, τα οποία αυτόν το μήνα συμπληρώνουν αισίως 30 ολόκληρα χρόνια με ουσιαστική άποψη και ζωηρή, αγωνιστική παρουσία στα εκπαιδευτικά πράγματα της χώρας, το πρόγραμμα του ΣΗΜΑΤΟΣ για τον πρώτο μήνα της άνοιξης του 2018 δεν θα μπορούσε παρά να είναι μεστό …αντιτετραδίων! Έτσι, μετά τις επιτυχημένες εκδηλώσεις στις 8/3 με τη Νίνα Γεωργιάδου και 17/3 με το ΤΕΡΜΙΝΟΥΣ και το Λευτέρη Παπαθανάση, κλείνουμε με:

-- Παρασκευή, 23 Μαρτίου, 19:00. Κεντρική πολιτική εκδήλωση για τα 30 χρόνια, όπου θα μιλήσουν οι Γιώργος Καββαδίας, Γιώργος Σόφης και Αγγελική Φατούρου. Στην εκδήλωση έχουν κληθεί όλα τα εκπαιδευτικά περιοδικά και αγωνιστές πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, που θα κάνουν και σύντομες παρεμβάσεις.

-- Σάββατο, 24 Μαρτίου. Γλέντι, με ζωντανή μουσική, ποτό και φαγητό, 21.OO.

 

ΣΗΜΑ, Χαριλάου Τρικούπη και Ισαύρων 29 Γ΄ - Εξάρχεια

best of network

σχετικά άρθρα

ΕΥΔΟΞΟΣ: Νέα παράταση δηλώσεων και διανομής διδακτικών συγγραμμάτων
ΕΥΔΟΞΟΣ: Νέα παράταση δηλώσεων και διανομής διδακτικών συγγραμμάτων
Με απόφαση του υπουργείου Παιδείας έρχεται νέα παράταση δηλώσεων και διανομής, διδακτικών συγγραμμάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους...
ΕΥΔΟΞΟΣ: Νέα παράταση δηλώσεων και διανομής διδακτικών συγγραμμάτων