Thumbnail
Κωπηλασία

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα και την ελληνική κωπηλασία σε παγκόσμιο επίπεδο. Το δίδυμο του Γιάννη Καλανδαρίδη και του Νίκου Νικολαΐδη κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Νέων-Νεανίδων στο Ρότερνταμ.

Η μάχη που έδωσαν οι δύο αθλητές μας στα 1000 μέτρα της δίκωπου ήταν μεγάλη μέχρι το τέλος, καθώς η διαφορά τους, όπως μπορείτε να δείτε και στον πίνακα με τους χρόνους, ήταν ελάχιστη.

Οι δύο Έλληνες κωπηλάτες είχαν στεφθεί πρωταθλητές Ευρώπης, πάλι στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου των εφήβων, στις 10 Ιουλίου, στο Τρακάι της Λιθουανίας και μετά από 1,5 μήνα ανέβηκαν και στην κορυφή του κόσμου, αφήνοντας υποσχέσεις για μεγάλες επιτυχίες στην κατηγορία των ανδρών στο μέλλον.

Εκτός βάθρου έμειναν οι Μαργαρίτα Γεωργούδη, Χριστίνα Μπούρμπου, τερματίζοντας 4ες στον τελικό της δικώπου νεανίδων, με το χρυσό μετάλλιο να κατακτούν οι Ιταλίδες, το ασημένιο το πλήρωμα της Δανίας και το χάλκινο οι ΗΠΑ. 

Την 5η θέση κατέλαβε η ελληνική τετράκωπος εφήβων με τους Κουκούτη - Παλαιοπάνο -Γιάννατζη - Στάμο, (1η Ρουμανία, 2η Μεγάλη Βρετανία, 3ες ΗΠΑ), ενώ με 5η θέση επιστρέφουν στην Ελλάδα και τα κορίτσια του τετραπλού σκιφ νεανίδων (Βιτζιλαίου -Μπούρμπου Ε. - Τσαμοπούλου - Πέργουλη). Αργότερα σήμερα αγωνίζεται στον τελικό το πλήρωμα του διπλού σκιφ γυναικών (Βόντζου - Κυρίδου).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κυριακή Μάλαμα
Κ. Μάλαμα για αδιανόητη συμπεριφορά διευθυντή Γυμνασίου: Έχει κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία από το ΥΠΑΙΘΑ;
Για τις πολύ σοβαρές καταγγελίες της ΕΛΜΕ Χαλκιδικής ως προς την συμπεριφορά του διευθυντή του Γυμνασίου Σήμαντρων – Η ερώτηση της βουλευτή
Κ. Μάλαμα για αδιανόητη συμπεριφορά διευθυντή Γυμνασίου: Έχει κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία από το ΥΠΑΙΘΑ;