Thumbnail
Τι δηλώνει ο σύζυγός της (Βίντεο)

Αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα σχετικά με την αιτία του θανάτου της 42χρονης, μετά από επέμβαση ρουτίνας στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, υποβλήθηκε σε επέμβαση για αφαίρεση λάμας από το πόδι της στο νοσοκομείο του νησιού. Λίγες ώρες όμως μετά το χειρουργείο αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και διακομίστηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Αρχικά η αιτία θανάτου είχε αποδοθεί σε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της 42χρονης, ο οποίος δηλώνει: «Κάποιος έχει ευθύνη. Δεν ξέρω αν έχει το νοσοκομείο ή οι γιατροί ή τα φάρμακα. Κάποιος έχει την ευθύνη».

Και δεύτερο περιστατικό

Το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό. Μετά τους ενδονοσοκομειακούς ελέγχους, την 1η Δεκεμβρίου, το χειρουργείο λειτούργησε ξανά, δυστυχώς όμως παρουσιάστηκαν τα ίδια μετεγχειρητικά προβλήματα, σε πιο ελαφρά μορφή, και σε δεύτερο ασθενή ο οποίος επίσης διακομίστηκε στην Πάτρα για λόγους ασφαλείας. Κατόπιν αυτού αναστάλθηκαν οριστικά όλα τα χειρουργεία και ενημερώθηκαν τόσο το υπουργείο Υγείας όσο και το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Ζακύνθου

"Σε κάθε περίπτωση, η γενική λειτουργία του Νοσοκομείου παραμένει ασφαλής για τους ασθενείς και τους προσερχόμενους σε αυτό", διαβεβαιώνει μέσω δελτίου Τύπου που εξέδωσε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ζακύνθου Δέσποινα Τσαρίδου.

Αφού ζητά από τους πολίτες και κυρίως εκείνους που νοσηλεύονται ή κριθεί ανάγκη να το πράξουν, να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να εμπιστεύονται τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Ειδικότερα αναφέρει: "Με αφορμή την εμφάνιση μετεγχειρητικών επιπλοκών και έπειτα από όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες στις οποίες προέβη η Διοίκηση του Νοσοκομείου, όπως πλήρης και εκτενής μικροβιολογικός έλεγχος των χειρουργείων, ο οποίος απέβη αρνητικός για ύπαρξη μικροβίων, μετά από εισήγηση του Επιστημονικού Συμβουλίου και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 02.12.16, ανεστάλη η λειτουργία των χειρουργείων για λόγους ασφαλείας, μέχρι την πλήρη διερεύνηση από τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Υγείας των αιτιών που τις προκάλεσαν".

*****

Από την πλευρά του ο σύζυγος μίλησε στο Ionian TV για το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα