Thumbnail
Εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων ΠΕ

Ο  κ.ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ  ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ;

Μετά το τέλος της εκλογικής μάχης προσγειωνόμαστε στην καθημερινότητα καθώς μια ακόμα περίοδο μεταθέσεων πλησιάζει . Άλλος ένας υπουργός παιδείας αποχώρησε από το ποιο σημαντικό υπουργείο. Δυστυχώς για εμάς τους εκπαιδευτικούς αυτό που άφησε πίσω του ο κ. Λοβέρδος ήταν η συνέχιση της  πρωτόγνωρης για το χώρο μας και τις υπηρεσιακές μας μεταβολές, ΑΔΙΚΙΑ , ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ με  βόλεμα των «δικών μας παιδιών», συνέχεια του έργου του προκατόχου του (κ.Αρβανιτόπουλου). Για ορισμένα πράγματα ήμασταν  περήφανοι οι εκπαιδευτικοί και μπορούσαμε να κοιταζόμαστε στα μάτια. Για το γεγονός ότι διοριστήκαμε χωρίς να περάσουμε από βουλευτικά γραφεία και για τις υπηρεσιακές μας μεταβολές που είχαν μια κοινά αποδεκτή διαδικασία. Για πρώτη φορά καταστρατηγήθηκε εντέχνως και σκοπίμως η θεσμοθετημένη διαδικασία  και παρακάμφθηκαν τα υπηρεσιακά όργανα ,από ένα υπουργικό επιτελείο επικίνδυνο ,αδιάλλακτο και ανάλγητο.

Κάποιοι μέσα σε αυτή την αναμπουμπούλα των προηγουμένων χρόνων ευνοήθηκαν με τρόπο που ούτε στο καλύτερο όνειρο τους δεν είχαν φανταστεί πηγαίνοντας στον τόπο συμφερόντων τους με λιγότερα  χρόνια υπηρεσίας  και με ελάχιστα μόρια. Τώρα πλέον από την ασφάλεια του σπιτιού τους επιζητούν και οργανικές θέσεις ,ώστε να ολοκληρωθεί το «έγκλημα».

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση εδώ και πολλά χρόνια ,που την έχουμε επιλέξει συνειδητά , απαιτούμε από τον υπουργό και το  νέο αναπληρωτή υπουργό  παιδείας κ. Κουράκη, να αποκαταστήσει την ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΑΔΙΚΙΑ σε βάρος μας και να δώσει άμεσα και οριστικά λύση. Η φετινή χρονιά ήταν οριακή για εμάς και τις οικογένειες μας. Οδηγούμαστε σε διάλυση των οικογενειών μας  και  σε οικονομική εξαθλίωση μακριά από τα σπίτια μας, την στιγμή που κάποιοι άλλοι ανέμελοι συνεχίζουν τη ζωή τους. Περιμέναμε υπομονετικά τόσα χρόνια (15-20) με βάση τα μόρια που είχαμε και τις αξιοκρατικές διαδικασίες να μετακινηθούμε στην οικογενειακή μας εστία και οι κ.Αρβανιτόπουλος και Λοβέρδος  καταστρατήγησαν την όλη διαδικασία για εξυπηρέτηση συμφερόντων και μικροκομματικά οφέλη .

Ελπίζουμε η αλλαγή του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού να επαναφέρει τη τάξη και τη δικαιοσύνη στο χώρο των εκπαιδευτικών και ζητάμε από τον κ. Κουράκη που δείχνει να έχει ήθος να κάνει πράξη τη προεκλογική δέσμευση του κόμματος του για άμεση αποκατάσταση των αδικιών.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpa
Μνήμη Παναγιώτη Κοντού
Ο Παναγιώτης Κοντός υπήρξε πτυχιούχος και διδάκτωρ του Ε.Κ.Π.Α. αλλά και επί σαράντα χρόνια ακαδημαϊκός δάσκαλος που το υπηρέτησε πιστά προσφέροντας...
Μνήμη Παναγιώτη Κοντού