Διεργασίες για νέο κόμμα στον χώρο της Κεντροδεξιάς - Τι δήλωσε ο Αντώναρος
Υπενθυμίζεται πως ο Ευάγγελος Αντώναρος πρόσφατα διεγράφει από την ΝΔ για καυστικά σχόλια προς τις επιλογές της ηγεσίας

Μιλώντας στην εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα» ο πρώην στενός συνεργάτης του Κ.Καραμανλή, ανακοίνωσε πως σχεδιάζεται η ίδρυση κόμματος στον χώρο της Κεντροδεξιάς.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως συνομιλεί με βουλευτές της Ν.Δ ενώ διατηρεί επαφές ακόμη και με πρώην υπουργούς. Συγκεκριμένα, υπάρχει ενδιαφέρον για μια τέτοια κίνηση ενώ ήδη η Κατερίνα Παπακώστα που ίδρυσε την πολιτική κίνηση Νέα Ελληνική Ορμή προτίθεται να συνδράμει στο εγχείρημα.

Απαντώντας σε διάφορα σχόλια και δημοσιεύματα περί προσπάθειας υπονόμευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη από κοινού με την "λαονική" ακροδεξιά δήλωσε τα παρακάτω:

«Αυτά είναι πράγματα που λένε και γράφουν διάφορα παπαγαλάκια. Δεν μπορώ να έχω καμία σχέση με όλα αυτά τα στελέχη που λένε. Τι σχέση έχω εγώ με τον Καρατζαφέρη, ή τον Βελόπουλο; Εχω ακούσει τα πιο απίθανα πράγματα, σχετικά με τις παρεμβάσεις μου.Μέχρι κι οτι είμαι “όψιμος Συριζαίος”. Εγώ σέβομαι κάθε άνθρωπο που ανήκει σ’ ενα κόμμα κι ο καθένας έχει το δικαίωμα να ανήκει όπου θέλει. Αλλά, εγώ ανήκω εδώ και 40 χρόνια στη ΝΔ. Στην κεντροδεξιά παράταξη».

Για την δε τωρινή ηγεσία της ΝΔ δήλωσε τα εξής: 

 «Aν συνεχιστεί η μονόπλευρη, μονοδιάστατη πολιτική που ακολουθεί η σημερινή ηγεσία κι άρχισε απο την προηγούμενη ηγεσία, του Αντώνη Σαμαρά, φοβάμαι, πως, κομμάτια του κόσμου που ψήφιζαν κατά καιρούς τη ΝΔ, δεν θα την ψηφίσουν την επόμενη φορά» επισήμανε.

σχετικά άρθρα